Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στο Ηράκλειο: «Είμαι 100 χρόνια μέσα, είμαστε στο 2123! Απήγαγαν τη γυναίκα μου, η μητέρα μου ζει, θέλουν να με δουν» - Το παραλήρημα του 43χρονου μητροκτόνου στο δικαστήριο

Φρίκη με τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας

30 Μαΐου 2023 14:52
Έγκλημα στο Ηράκλειο: «Είμαι 100 χρόνια μέσα, είμαστε στο 2123! Απήγαγαν τη γυναίκα μου, η μητέρα μου ζει, θέλουν να με δουν» - Το παραλήρημα του 43χρονου μητροκτόνου στο δικαστήριο
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έγκλημα στο Ηράκλειο: Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου στο Ηράκλειο απολογήθηκε ο 43χρονος μητροκτόνος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι 100 χρόνια μέσα, είμαστε στο 2123».

Το παραλήρημα του 43χρονου μητροκτόνου στο δικαστήριο

Ο 43χρονος ισχυρίστηκε ότι «όλα ξεκίνησαν» όταν απήγαγαν τη σύζυγό του και στη θέση της έστειλαν μία σωσία της, η οποία προσπαθούσε με τον τρόπο της να τον εξοντώσει: σωματικά και ψυχικά.

Όπως είπε, εκείνη δεν έκανε τίποτα στο σπίτι και του έριχνε στο φαγητό παραισθησιογόνα για να κοιμάται. Μάλιστα ανέφερε ότι μια μέρα ενώ βρισκόταν στο σπίτι, άκουσε μια γυναίκα να καλεί σε βοήθεια. Βγήκε έξω αλλά δεν είδε κάποια, εξέφρασε όμως την πεποίθηση ότι οι φωνές ήταν της πραγματικής του γυναίκας που είχε απαχθεί και η οποία είχε καταφέρει να διαφύγει.

Διαβάστε επίσης: «Να χωρίσουμε; Μόνο νεκρή!» - Ο 30χρονος μακελάρης της Νέας Σμύρνης που πέταξε τη σύντροφό του από το μπαλκόνι και σκότωσε τα παιδιά της - Το άγριο έγκλημα που "μεταφέρθηκε" στην μικρή οθόνη

Αναφερόμενος στην επίμαχη ημέρα, ο 43χρονος περιέγραψε ότι είχε χάσει την αίσθηση του χρόνου, καθώς όπως είπε, δεν του έλεγαν την πραγματική ώρα, ημερομηνία, έτος. Επίσης εξαιτίας των χαπιών δεν μπορούσε να ξυπνήσει και δεν ήταν συνεπής στη δουλειά του, κι έτσι η μητέρα του χρειαζόταν να τον παίρνει τηλέφωνο πολλές φορές την ημέρα για να τον ξυπνάει, κι ως εκ τούτου οι σχέσεις τους είχαν διαταραχθεί.

«Είμαι 100 χρόνια μέσα, είμαστε στο 2123! Απήγαγαν τη γυναίκα μου, η μητέρα μου ζει, θέλουν να με δουν»

Την ημέρα εκείνη ο άνδρας πήρε τα πράγματά του για να πάει στη μητέρα του. Υποπτεύθηκε ότι υπήρχε η πρόθεση να τον οδηγήσουν σε κάποιο ίδρυμα προς εγκλεισμό και τότε “απασφάλισε”.

Λογόφερε με τη μητέρα του και ακολούθως τη χτύπησε, με τον ίδιο πάντως να ισχυρίζεται ότι δεν τη χτύπησε πολύ, ούτε με ξύλο όπως έχει αναφερθεί. Είπε πως μάτωσε η μύτη και τα χείλη της, ενώ αφού πάλεψαν αρκετά και είχαν πέσει στο πάτωμα, εκείνος, κουρασμένος, πήγε να κοιμηθεί αφήνοντας τη μητέρα του ανάσκελα στο πάτωμα, αλλά ζωντανή.

Ήταν το κουδούνι που χτυπούσαν αστυνομικοί που τον ξύπνησε, ενώ σε προφανή σύγχυση, ο 43χρονος είπε ότι δεν είχε καλέσει εκείνος την αστυνομία, αλλά “προφανώς” η μητέρα του σηκώθηκε και τηλεφώνησε. Ο 43χρονος κατέληξε ότι η μητέρα του είναι ζωντανή και μάλλον βρίσκεται “έξω” με την πραγματική του γυναίκα που την είχαν απαγαγει και ότι και οι δύο θέλουν να τον δουν.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το “παρών” στο Δικαστήριο δίνουν συνάδελφοί του 43χρονου που τον στηρίζουν, με την έννοια ότι αναφέρουν πως πριν τη μοιραία ημέρα, δεν είχε δείξει ποτέ σημάδια βίαιης ή περίεργης συμπεριφοράς, ήταν πάντα συνεργάσιμος και ήρεμος.

Όσο για την υπερασπιστική γραμμή, έγκειται στο ότι ο 43χρονος έχει το ακαταλόγιστο και ότι δεν είχε επίγνωση του άδικου της πράξης του, όπως αναφέρει το cretalive.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share