Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στην Χαλκιδική: «Μας κατέστρεψε, μας έκλεισε το σπίτι» - Συγκλονίζει ο πατέρας της 39χρονης (Video)

«Θα αντέξω για τα εγγόνια μου... Αλλιώς η ζωή μου θα έσβηνε»

24 Μαΐου 2023 16:41
Έγκλημα στην Χαλκιδική: «Μας κατέστρεψε, μας έκλεισε το σπίτι» - Συγκλονίζει ο πατέρας της 39χρονης (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια της 39χρονης από τη Χαλκιδική την οποία δολοφόνησε μέσα στο σπίτι τους ο σύζυγος της, μπροστά στα μάτια του 8χρονου γιου τους.

Μιλώντας στο STAR ο πατέρας της άτυχης 39χρονης «λυγίζει» μιλώντας για τον χαμό της κόρης του και με δυσκολία βρίσκει το κουράγιο για να εκφράσει τις σκέψεις του.

Όπως λέει, ο ίδιος γεννήθηκε σε πολύ φτωχή οικογένεια και αγωνίστηκε στη ζωή του, από 15 χρόνων στα καράβια, για να μη λείψει τίποτα από τα παιδιά του. Τα σπούδασε, τα μεγάλωσε με αρχές και αξίες. Ήταν πάντα δίπλα στην κόρη του στηρίζοντας την και οικονομικά. «Μόνο αγάπη είχε το σπίτι μιας. Μια ζωή έτρεχα να βοηθάω».

«Θα αντέξω για τα εγγόνια μου. Αλλιώς η ζωή μου θα έσβηνε. Δε πρόκειται να λείψει τίποτα από τα εγγονάκια μου. Έχουν έναν παππού λεβέντη και μια γιαγιά, κι έναν θείο που γίνεται θυσία για τα ανίψια του», λέει χαρακτηριστικά.

Όπως λέει ο πατέρας της 39χρονης το ζευγάρι είχε πάντα προβλήματα, αλλά η κόρη του «ήταν φιλότιμη και τα ξεχνούσε την άλλη μέρα».

«Μας κατέστρεψε. Μας έκλεισε το σπίτι μας. Σκότωσε την κόρη μου μπροστά στο παιδάκι της. Πάλι καλά που γλίτωσε το παιδί», λέει μεταξύ άλλων.

Το μοιραίο βράδυ η κόρη του ζευγαριού δε βρισκόταν στο σπίτι όπου έγινε το φονικό. Είχε κοιμηθεί στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς κι έτσι από τύχη δεν είδε τον πατέρα της να σκοτώνει τη μητέρα της.

«Βοήθησε η Παναγία και έμεινε η εγγονή μου στο σπίτι μας το βράδυ. Όλο αυτό το κακό που έπαθε η μαμά της πώς θα έφευγε από πάνω της;» λέει ο πατέρας του θύματος.

Αποκαλύπτει επίσης πως το μικρό παιδί αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και είχε λατρεία στη μητέρα του, «κρεμόταν από τον λαιμό της, την είχε συνέχεια αγκαλιά».

«Τι φύλαγε μέσα του αυτός ο άνθρωπος; Τι κακία φύλαγε; Ποιος άνθρωπος τραβάει σκανδάλη στη γυναίκα του; Πώς σκοτώνεις έναν άνθρωπο έτσι;» λέει για τον δολοφόνο της κόρης του.

Άλλα όπως λέει ο πατέρας της 39χρονης, φαίνεται η άτυχη μητέρα δεχόταν απειλές από τον σύζυγό της προκειμένου να μη χωρίσουν. Κάτι που όμως δεν έλεγε στον πατέρα της.

«Η κόρη μου δεν έφευγε μακριά του. Την αγρίευε, τη φοβέριζε "άμα φύγεις θα σε σκοτώσω". Δε μας τα έλεγε όλα η κόρη μου. Η κόρη μου τα κατάπινε, δεν τα έλεγε στον πατέρα της. Δεν τα ήξερα. Μόνο όταν μάλωναν της έλεγα "Μαρία, το σπίτι εδώ είναι ανοιχτό, ο πατέρας σου δε σε διώχνει". Θα έπρεπε να χωρίσουν όμορφα κι ωραία», καταλήγει.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share