Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στην Χαλκιδική: «Είδα το παιδί μεσα στα αίματα, φώναζε παππού» - Συγκλονίζει ο πατέρας του 36χρονου δράστη που βρήκε τον γιο και τη νύφη του νεκρούς (Video)

«Eίδα το παιδί να κουνιέται. Του έλειπε ένα ολόκληρο κομμάτι από το χέρι» - Ο χαροκαμένος πατέρας περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια τη φρικιαστική εικόνα που αντίκρισε όταν μπήκε στο σπίτι

24 Μαΐου 2023 14:30
Έγκλημα στην Χαλκιδική: «Είδα το παιδί μεσα στα αίματα, φώναζε παππού» - Συγκλονίζει ο πατέρας του 36χρονου δράστη που βρήκε τον γιο και τη νύφη του νεκρούς (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Απαρηγόρητος είναι ο πατέρας του 36χρονου, ο οποίος δολοφόνησε τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους στη Χαλκιδική και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Ήταν εκείνος που βρήκε τον γιο του και τη νύφη του νεκρούς και τον 8χρονο εγγονό του, μες στα αίματα δίπλα στη νεκρή μητέρα του.

«Έκοβα ξύλα λίγο πιο κάτω από το σπίτι τους. Μου τηλεφώνησε η σύζυγός μου και μου είπε να πάω στο σπίτι να δω αν είναι καλά γιατί τους τηλεφωνούσε η συμπεθέρα από τις 08:00 το πρωί και δεν απαντούσαν. Εγώ της είπα ότι είχα δει το αυτοκίνητο και ότι μάλλον θα κοιμόντουσαν να μην πάω να τους ενοχλήσω. Μετά με πήρε η συμπεθέρα και μου ξαναείπε να πάω.

Έφτασα στο σπίτι, άρχισα να φωνάζω, να χτυπάω τα παράθυρα και δεν απαντούσε κανένας. Με έζωσαν τα φίδια. Φώναξα ένα παιδί που του είχε φτιάξει τα κουφώματα για να μου ανοίξει την πόρτα. Μπήκα μέσα και είδα ό,τι είδα», είπε ο πατέρας του 36χρονου στον Στρατή Λημνιό και στις «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Είδα το παιδί μεσα στα αίματα, φώναζε παππού» - Συγκλονίζει ο πατέρας του 36χρονου δράστη που βρήκε τον γιο και τη νύφη του νεκρούς

Ο χαροκαμένος πατέρας περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια τη φρικιαστική εικόνα που αντίκρισε όταν μπήκε στο σπίτι.

«Αρχικά είδα τα αίματα, έστρεψα το βλέμμα στο παιδικό δωμάτιο και είδα τη νύφη μου νεκρή πάνω στο κρεβάτι. Δίπλα της μέσα στα αίματα ήταν το παιδί. Είδα στην κρεβατοκάμαρα νεκρό τον γιο μου. Ξαναγύρισαν στο παιδικό δωμάτιο και είδα το παιδί να κουνιέται.

Του έλειπε ένα ολόκληρο κομμάτι από το χέρι κι όταν κατάλαβε ποιος ήμουν άρχισε να φωνάζει “παππού, παππού”. Δε θέλω καν να σκέφτομαι τι πέρασε αυτό το παιδάκι τόσες ώρες δίπλα στους νεκρούς γονείς του, χωρίς να μπορεί να μιλήσει και να περπατήσει γρήγορα γιατί έχει προβλήματα υγείας», συνέχισε ο παππούς.

Ο ίδιος δεν μπορεί να καταλάβει πώς ο γιος του έφτασε σε αυτό το σημείο, αν και όπως είπε το ζευγάρι είχε συχνούς καβγάδες.

«Το προηγούμενο βράδυ ήταν όλα καλά, ο γιος μου είχε μιλήσει με έναν φίλο του για τα αποτελέσματα των εκλογών. Όλα ήταν ήσυχα, τι συνέβη μετά κανείς δεν ξέρει. Καβγάδιζαν σαν ζευγάρι, αλλά ο ένας δεν έκανε χωρίς τον άλλον», σημείωσε.

Ωστόσο παραδέχθηκε ότι η μητέρα της 39χρονης της είχε πει να χωρίσει από τον σύζυγό της.

«Αν δεν ήταν ευτυχισμένη, να χώριζε, να έφευγε, από το να γινόταν αυτό που έγινε. Τρελαθήκαμε όλοι. Αν έθαψες παιδί, άστα να πάνε», κατέληξε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share