Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έγκλημα στην Χαλκιδική: Βασανιστικός και μαρτυρικός ο θάνατος της 39χρονης! Την πυροβόλησε 4 φορές και την κυνηγούσε μέχρι να την αποτελειώσει - Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση

«Υπέστη τρώση καρδιάς από τα σκάγια και είχε πολύ μεγάλη απώλεια αίματος από την ρήξη του πνεύμονα»

23 Μαΐου 2023 13:54
Έγκλημα στην Χαλκιδική: Βασανιστικός και μαρτυρικός ο θάνατος της 39χρονης! Την πυροβόλησε 4 φορές και την κυνηγούσε μέχρι να την αποτελειώσει - Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στην Χαλκιδική: Σοκάρουν όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το άγριο φονικό στη Στρατονίκη της Χαλκιδικής, όπου ένας άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα του μπροστά στο 8χρονο παιδί τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της άτυχης 39χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της μέσα στο παιδικό δωμάτιο του σπιτιού τους και του 36χρονου δράστη λίγο μετά έβαλε τέλος στη ζωή του στρέφοντας την καραμπίνα στο στόμα του και τραβώντας την σκανδάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, από τη νεκροψία - νεκροτομή που πραγματοποίησε η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης επιβεβαιωθήκαν τα ευρήματα της μακροσκοπικής εξέτασης που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας, στον τόπο του εγκλήματος.

Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ότι η άτυχη γυναίκα δέχθηκε τέσσερις βολές από την κυνεγητική καραμπίνα του 36χρονου συζύγου της, ενώ ο δράστης έβαλε τέλος στη ζωή του με μια βολή στο στόμα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η 39χρονη έφερε τραύματα από τα σκάγια σε διάφορα σημεία του σώματος, όπως στο πρόσωπο, στην πλάτη, στον τράχηλο, στον ώμο και την δεξιά μασχάλη. Ο θάνατος της γυναίκας φαίνεται πως ήταν βασανιστικός καθώς μετά τον πρώτο πυροβολισμό φέρεται πως έτρεχε για να γλιτώσει από τον δράστη που την καταδίωκε για να της «κόψει το νήμα» της ζωής μπροστά στο 8χρονο παιδί τους.

Η γυναίκα κατέληξε λίγα λεπτά μετά τον τέταρτο πυροβολισμό. Μεταξύ άλλων, υπέστη τρώση καρδιάς από τα σκάγια και είχε πολύ μεγάλη απώλεια αίματος από την ρήξη του πνεύμονα, ενώ ο θάνατος της προκλήθηκε από τα συνδυαστικά τραύματα που έφερε και τη βαριά θωρακική κάκωση.

Η ώρα θανάτου προσδιορίζεται μεταξύ 3-6 το πρωί. Τέλος, προέκυψε ότι ο δράστης χρησιμοποίησε σκάγια διαμέτρου 6mm για να σκοτώσει με την καραμπίνα τη σύζυγό του το πρωί της Δευτέρας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share