Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

33χρονη έγκυος σκότωσε τον 2χρονο γιο της και αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία στις ΗΠΑ

21 Μαΐου 2023 13:35
33χρονη έγκυος σκότωσε τον 2χρονο γιο της και αυτοκτόνησε
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Οικογενειακή τραγωδία είχαμε στις ΗΠΑ όπου 33χρονη έγκυος σκότωσε τον 2χρονο γιο της και αυτοκτόνησε. Παράλληλα, ένα φρικιαστικό έγκλημα είχαμε και στην Ταϊλάνδη, όπου 25χρονος κατακρεούργησε την 24χρονη συντροφό του και ζήτησε βοήθεια έναντι 44 δολαρίων για να τεμαχίσει το πτώμα της

«Η έρευνα έδειξε ότι η Lawley πιθανότατα σκότωσε τον γιο της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε», ανέφερε η αστυνομία. Η Lawley ήταν έξι μηνών έγκυος όταν διέπραξε την δολοφονία-αυτοκτονία, δήλωσαν οι αστυνομικοί.

Ο πατέρας της Lawley ήταν ο πρώτος που είδε την κόρη και τον εγγονό του νεκρό. Οι γείτονες είπαν ότι επέστρεψε στο σπίτι του γύρω στις 6 το απόγευμα και υπέθεσε ότι η κόρη του και το εγγόνι του κοιμόντουσαν σε ξεχωριστό δωμάτιο του σπιτιού. Στις 8:30 μ.μ. πήγε να ελέγξει τι κάνουν και βρήκε τα πτώματά τους.

33χρονη έγκυος σκότωσε τον 2χρονο γιο της και αυτοκτόνησε

«Στα 19 χρόνια υπηρεσίας μου στην κομητεία Shoshone, δεν έχω δει ποτέ τόσο συντετριμμένη την κοινότητά μας. Σήμερα ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη μέρα για την οικογένεια, για το γραφείο μας και για όλους τους πολίτες» δήλωσε η σερίφης Holly Lindsey σχετικά με την τραγωδία.

Άγριο έγκλημα στις ΗΠΑ όπου 33χρονη έγκυος σκότωσε τον 2χρονο γιο της και αυτοκτόνησε

«Μπορεί να έχω στερηθεί τον ύπνο μου, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι πόσο πολύτιμη είναι η ζωή. Φιλήστε τον/την σύζυγό σας, αγκαλιάστε τα παιδιά σας, τηλεφωνήστε στους γονείς σας και στα αδέλφια σας για να τους ενημερώσετε – μην θεωρείτε τίποτα από αυτά δεδομένο… ούτε για ένα λεπτό».

Σύγχρονη Μήδεια! 16χρονη μητέρα κακοποίησε και σκότωσε το 38 μηνών μωράκι της με υπερβολική δόση παρακεταμόλης

Μία έφηβη μητέρα από το Biddlesden της Αγγλίας ομολόγησε ότι σκότωσε το 38 ημερών μωράκι της με υπερβολική δόση παρακεταμόλης. Επίσης, μία μητέρα και ο σύντροφός της «σκηνοθέτησαν» τον θάνατο του άνδρα αφότου έδειραν μέχρι θανάτου τον 9χρονο γιο της!

Η 19χρονη σήμερα Έλι Τζέικομπς είχε αρνηθεί τη δολοφονία και την κακοποίηση σε βάρος του γιου της Άρτσι τον Ιούνιο του 2020. Όμως προχθες, Τετάρτη 10 Μαΐου το δικαστήριο Luton Crown Court ενημερώθηκε ότι η Τζέικομπς παραδέχθηκε τρία χρόνια αργότερα την ανθρωποκτονία από αμέλεια και κακοποίηση του νεογέννητου γιου της. Η εισαγγελέας έκανε δεκτή την ένσταση από την εισαγγελία.

Κακοποίησε το βρέφος και το σκότωσε με υπερβολική δόση παρακεταμολης

«Ο μικρός Άρτσι πέθανε από υπερβολική δόση παρακεταμόλης. Συντετριμμένα δισκία παρακεταμόλης για ενήλικες προστέθηκαν στο μπουκάλι του κάποια στιγμή το βράδυ της 4ης Ιουνίου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της 5ης. Η Τζέικομπς είχε παραδεχτεί ότι είχε προσθέσει μόνο μια πρέζα παρακεταμόλης», είχε πει η εισαγγελέας κατά την έναρξη της δίκης.

«Ο Άρτσι γεννήθηκε στις 28 Απριλίου 2020 και πέθανε στις 5 Ιουνίου, όταν ήταν μόλις 5 εβδομάδων»

Ο μικρός Άρτσι, όμως, δεν πέθανε μόνο από αυτό. Από την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι είχε δύο κατάγματα, ένα στη δεξιά κνήμη και τέσσερα στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού. Προκλήθηκαν τρεις με επτά ημέρες πριν από τον θάνατό του.

Η 16χρονη όταν γέννησε τον Άρτσι ζούσε σε ένα τροχόσπιτο στο Biddlesden. Λίγο πριν γεννήσει, ο σύντροφός της έφυγε και ο Άρτσι είχε τεθεί σε ένα Σχέδιο Παιδικής Προστασίας.

Η μητέρα της Τζέικομπς και ο πατριό της είχαν στηρίξει ανήλικη μάνα και παιδί, όμως η μητέρα της 16χρονης βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο στις 10 Μαΐου 2020 και ο πατριός φυλακίστηκε. Η 16χρονη είχε αποδεχθεί την ενοχή της, ωστόσο είχε υποστηρίξει ότι δεν είχε σκοπό να βλάψει το μωρό της.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share