Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Κατά λάθος έγινε πάνω στα νεύρα»! Η σοκαριστική κατάθεση 24χρονου που σκότωσε τη γιαγιά του - Οι νοσηλείες σε ψυχιατρικές κλινικές & ο βιασμός από τον πατέρα και παππού όταν ήταν 5 ετών (Video)

«Mαλώσαμε για 150 ευρώ. Δεν μου έδωσε. Θυμάμαι ότι...»

8 Μαΐου 2023 23:01
«Κατά λάθος έγινε πάνω στα νεύρα»! Η σοκαριστική κατάθεση 24χρονου που σκότωσε τη γιαγιά του - Οι νοσηλείες σε ψυχιατρικές κλινικές & ο βιασμός από τον πατέρα και παππού όταν ήταν 5 ετών (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αναβολή έλαβε η δίκη του 24χρονου από την Καβάλα που ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη γιαγιά του, με τον ίδιο να ισχυρίζεται πως έγινε «κατά λάθος» και μάλιστα «πάνω στα νεύρα του», χωρίς «να γνωρίζει τι κάνει». Παράλληλα, ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο και το Live News και αναφέρθηκε στα νέα στοιχεία που ερευνώνται.

Ο άνδρας μίλησε στην εκπομπή «Live News» και ισχυρίστηκε πως «μαλώσαμε για 150 ευρώ. Δεν μου έδωσε. Θυμάμαι ότι τη χτύπησα. Νευρίασα, πάνω στα νεύρα μου δεν ήξερα τι έκανα».

«Μετά που ήρθε το ασθενοφόρο και είπε ότι η γιαγιά είναι πεθαμένη. Μου είπανε ότι πέθανε από ανακοπή. Έτσι μου είπανε. Με ρώτησε η αστυνομία, αυτός που με πήρε εκεί πέρα: “Πώς έγινε αυτό;”. Είπα: “Δεν ήθελα να το κάνω”», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, για τις σχέσεις που είχε μαζί της, ανέφερε πως «με μάλωνε, μου φώναζε, με έβριζε. Με έλεγε “αλήτη”. Δεν μου έκανε τα χατίρια. Όλη μέρα φασαρίες, όλη μέρα καυγάδες. Πιο πολύ αγαπούσε τον πατέρα μου, παρά εμένα. Εγώ δεν είχα υποστήριξη από κανέναν. Ήθελα να σπουδάσω, να κάνω κάτι στη ζωή μου, αλλά με εμπόδιζαν. Να είχα ένα σπιτάκι, την δουλίτσα μου και να μην εξαρτιέμαι από κανέναν».

Οι νοσηλείες σε ψυχιατρικές κλινικές & ο βιασμός από τον πατέρα και παππού όταν ήταν 5 ετών

O δικηγόρος του, Μανώλης Bονικάκης, μίλησε στην εκπομπή για την υπόθεση, λέγοντας πως «ο νεαρός με βάση τη δικογραφία έχει εγκλειστεί πέντε φορές σε ψυχιατρικές κλινικές. Μετά από καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία. Το παιδί έχει βιαστεί από τον πατέρα και τον παππού του από πέντε ετών, όπως και η αδελφή του. Σε αυτήν την υπόθεση η γειτονιά λειτούργησε ως όφειλε και ενημέρωσε την Αστυνομία όταν γινόταν κάποιο περιστατικό για ενδοοικογενειακή βία. Οι γιατροί όμως, έχουν ευθύνη. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο. Τι έκαναν οι ψυχίατροι; Γιατί έχω στα χέρια μου γνωματεύσεις που μιλούν για ψυχωσική συνδρομή».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share