Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιώργος Καραϊβάζ: Δύο συλλήψεις για την δολοφονία του - Αδέρφια Έλληνες οι συλληφθέντες!

Ραγδαίες εξελίξεις!

28 Απριλίου 2023 17:53
Γιώργος Καραϊβάζ: Δύο συλλήψεις για την δολοφονία του - Αδέρφια Έλληνες οι συλληφθέντες!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος γνωστοποιεί πως η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε δύο συλλήψεις για την υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τα τελευταία λόγια του δημοσιογράφου λίγο πριν τον δολοφονήσουν αλλά και το τι γνώριζε και τον "έφαγαν".

Η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου:

«Είχαμε πει, από την πρώτη στιγμή, ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εξιχνιαστεί η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Όσος χρόνος και αν χρειαστεί να περάσει. Πριν από λίγο η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε δύο πρόσωπα -για τα οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης- που εμπλέκονται στη δολοφονία του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. επιταχύνθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και είχαν αποτέλεσμα, που οδηγεί στην εξιχνίαση άλλης μίας δολοφονίας. Όσοι χρησιμοποίησαν αυτή την τραγική υπόθεση, για να συκοφαντήσουν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Κυβέρνηση συνολικά και την Ελληνική Αστυνομία, οφείλουν μία συγγνώμη.

Συνεχίζουμε όλα όσα πρέπει για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης. Τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη».

Δύο συλλήψεις για την δολοφονία του Γιώργου Καραιβαζ ανακοίνωσε ο Θεοδωρικάκος


Αδέρφια Έλληνες οι συλληφθέντες

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν συλληφθεί δύο αδέρφια Έλληνες. Φέρονται να ήταν στην «υποστηρικτική ομάδα», σε ένα άσπρο βαν, και συνόδευαν τους εκτελεστές.

Και την προηγούμενη της δολοφονίας ημέρα έχουν καταγραφεί σε κάμερες. Φέρονται να ήθελαν να κάνουν τη δολοφονία την προηγούμενη ημέρα, αλλά ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν με τη γυναίκα του και προφανώς το ματαίωσαν. Οι κάμερες τούς έχουν εντοπίσει να φεύγουν από την παραλιακή και να πηγαίνουν προς Νίκαια. Έχουν εντοπιστεί και τα στίγματα των κινητών τους τόσο στο σημείο της δολοφονίας όσο και στη διαδρομή διαφυγής.

«Δεν μπορώ να είμαι χαρούμενη! Να βρω τρόπο να πετάξω στα σύννεφα και να σ' ανταμώσω... να πιαστούμε χέρι χέρι...» - Συγκλονίζει η σύζυγος του Καραϊβάζ για όσους πέρασαν το Πάσχα χωρίς τους αγαπημένους τους

Ένα συγκινητικό μήνυμα που αποτυπώνει τα συναισθήματα όσων πέρασαν τις γιορτές χωρίς τα αγαπημένα τους πρόσωπα δημοσίευσε στα social media η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ.

Δύο χρόνια μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου, η Στάθα Αλεξανδροπούλου συγκλονίζει με το μήνυμα αγάπης της προς τον αδικοχαμένο σύζυγό της, υπενθυμίζοντας ότι το «Χριστός Ανέστη» είναι μια ευχή που παίρνει άλλη διάσταση στο μυαλό εκείνων που βιώνουν την απώλεια. Την ίδια στιγμή, ραγδαίες οι εξελίξεις τις τελευταίες ημέρες στην πολύκροτη υπόθεση, καθώς οι Αρχές έχουν νέα στοιχεία στα χέρια τους και ήδη έχουν επικοινωνία με δικαστικούς, ώστε να "κλειδώσουν" τις συλλήψεις.

Συγκλονίζει η σύζυγος του Καραϊβάζ για όσους πέρασαν το Πάσχα χωρίς τους αγαπημένους τους

«Χριστός Ανέστη, μια ευχή που στον καθένα μας παίρνει άλλη διάσταση στο μυαλό και ιδιαίτερα σ αυτούς που τούτες τις μέρες βιώνουν την απώλεια, την έλλειψη του αγαπημένου τους.

Δύσκολες μέρες οι γιορτές, τόσο φωτεινές και χαρούμενες για τους χαρούμενους αλλά για τους λυπημένους, βαριές μουντές άντε να περάσουν να μπούμε στην κανονικότητα. Για εμένα και για εκατομμύρια άλλους στον πλανήτη νομίζω πως με ανακούφιση λέμε άντε πέρασε και αυτό. Τέλος και πάλι στα ίδια όπως πριν χωρίς να χρειάζεται να φοράμε προσωπεία χαράς.

Ε όχι δεν μπορώ να είμαι χαρούμενη ενώ μου λείπεις, δεν μπορώ να μαγειρεύω και να μη μου λες πω, πω τι έφτιαξες πάλι βρε νανάκι, δεν μπορώ οι άλλοι να κανονίζουν που θα πάνε διακοπές και εγώ να κοιτάζω τον τοίχο.

Όμως όλα τα μπορώ, και κρέας πήρα από το αγαπημένο σου κρεοπωλείο και μαγείρεψα αυτό που άρεσε και τραπέζι κάναμε στην οικογένεια μας αγάπη μου και το φαγητό ήταν ποίημα όπως θα έλεγες, ότι είμαι γιγάντιο νανακι και όλα έγιναν. Μόνο που εγώ δεν ξέρω εάν ήμουν εδώ η προσπαθούσα να βρω τρόπο να πετάξω στα σύννεφα μήπως και σ' ανταμώσω έστω για λίγο να πιαστούμε χέρι χέρι και να κάνουμε ένα τόσο δα Μικρούτσικο ονειράκι, μια αγκαλιά, ένα βλέμμα, ένα σιωπηλό σ αγαπώ.

Σ αγαπώ πολύ και μου λείπεις αφόρητα τόσο μα τόσο πολύ, Δεν μας άφησαν το περιθώριο να μπορέσω να σε βοηθήσω ούτε στο ελάχιστο ούτε μια στερνή αγκαλιά. Δυστυχώς μόνο σ έβλεπα πεσμένο μπρούμυτα ευθυτενή και αγέρωχο όπως πάντα ήσουν, ακόμα και οι σφαίρες δεν σε λύγισαν αγάπη μου, το κορμί σου ήταν τόσο ίσιο μα δεν πρόλαβα να σε δω πριν φύγεις στην αιωνιότητα, δεν πρόλαβα να σου πιάσω το χέρι. Καλό ταξίδι στους ουρανούς. Χριστός Ανέστη αγάπη μου».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share