Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Νέες αποκαλύψεις Αγγελικής Νικολούλη για τον μικρό Άλεξ! Ξανά στο μικροσκόπιο η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο (Video)

Τι θα δούμε απόψε στην εκπομπή του Mega

28 Απριλίου 2023 13:55
Νέες αποκαλύψεις Αγγελικής Νικολούλη για τον μικρό Άλεξ! Ξανά στο μικροσκόπιο η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στο «μικροσκόπιο» της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ» που θα προβληθεί απόψε στις 23:20 μπαίνει ξανά το θρίλερ του μικρού Άλεξ από τη Βέροια που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Παράλληλα, διαβάστε εδώ όλα όσα αποκάλυψε ο πραγματογνώμονας της υπόθεσης 17 χρόνια μετά.

Η εκπομπή του Mega «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη στρέφουν την έρευνά τους στον Άλεξ, τον Μπάμπη και τον Θοδωρή και κάνουν αποκαλύψεις και για τις τρεις υποθέσεις που απασχόλησαν την κοινή γνώμη.

Νέες αποκαλύψεις Αγγελικής Νικολούλη για τον μικρό Άλεξ

  • Δέχθηκε βίαιη επίθεση, οδηγήθηκε σε νοσοκομείο και εξαφανίστηκε. Ο περίεργος και καθοριστικός ρόλος μίας γυναίκας. Το «Τούνελ» βρήκε τον άνθρωπο που τον χτύπησε άγρια. Γιατί επέστρεψε στον τόπο όπου τον είχε εγκαταλείψει και τι λέει για τον χαμό του;
  • Στο φως και πάλι η μυστηριώδης υπόθεση του οδηγού που σώθηκε από βέβαιο θάνατο, μετά από τροχαίο, και χάθηκε… Νέος μάρτυρας αλλάζει τα δεδομένα. Τι συνέβη πραγματικά εκείνη τη νύχτα; Το ύποπτο αυτοκίνητο και οι έρευνες που ξεκινούν.
  • Γιατί ξαναμπαίνει στο μικροσκόπιο του «Τούνελ» το θρίλερ του μικρού Άλεξ στη Βέροια;

"Βόμβα" Αγγελικής Νικολούλη για την υπόθεση του Άλεξ: «Έχει διαπραχθεί ένα έγκλημα στην αυλή σας»

Με την υπόθεση του μικρού Άλεξ Μεσχισβίλι από τη Βέροια ασχολήθηκε χθες Παρασκευή (16/12), η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» που προβλήθηκε στο MEGA, στέλνοντας ένα ιδιαίτερο μήνυμα εφόσον είπε: «Εάν σας χτυπήσει την πόρτα η Αστυνομία, με εντολή εισαγγελέα, ανοίξτε, γιατί εν αγνοία σας έχει διαπραχθεί ένα έγκλημα στην αυλή σας».

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Αγγελική Νικολούλη επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον δικηγόρο της οικογένειας του μικρού Άλεξ Μεσχισβίλι, Μανώλη Αναστασάκη, και κάποια στιγμή τού είπε: «Θα τα πούμε εκτός αέρα για κάτι σοβαρό που έχει έρθει, εφόσον ήδη εσείς θα έρθετε σε επαφή με τον εισαγγελέα στη Βέροια είναι και κάτι άλλο που νομίζω ότι πρέπει να ελέγξει».

Παράλληλα, νέες τεχνολογίες έχουν πλέον στη διάθεσή τους οι ειδικοί προκειμένου να «ρίξουν» φως στην υπόθεση του Άλεξ Μεσχισβίλι από τη Βέροια και να κλείσουν την υπόθεση 16 χρόνια μετά δίνοντας όλες τις απαντήσεις στη μητέρα του, Νατέλα

Κατόπιν, η Αγγελική Νικολούλη πρόσθεσε: «Εάν σας χτυπήσει την πόρτα η Αστυνομία, με εντολή εισαγγελέα, ανοίξτε, γιατί εν αγνοία σας έχει διαπραχθεί ένα έγκλημα στην αυλή σας. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, αλλά ξέρετε».

Το μήνυμα της μητέρας του μικρού Άλεξ

Σε αυτή την εκπομπή μίλησε και η Νατέλα, η τραγική μητέρα του Άλεξ Μεσχισβίλι που ακόμα αναζητά απαντήσεις, και τόνισε: «Μου κάνει εντύπωση η επιμονή σας μετά από όλα αυτά τα χρόνια, που το συνεχίζετε. Μερικές φορές, πραγματικά περνάνε δεκαετίες ώσπου να μάθει κάποιος την αλήθεια».

Η ίδια, στη συνέχεια, ανέφερε: «Θέλουμε να λύσουμε αυτόν τον άσχημο γρίφο για να μείνουν λιγότερες αναπάντητες ερωτήσεις και στον κόσμο. Εγώ δεν μπορώ να το αφήσω. Εδώ μιλάμε για τη μοίρα ενός αγοριού που δυστυχώς δεν εξελίχτηκε καλά. Χρειάστηκαν και πολλά χρόνια και μεγάλη προσπάθεια για να βγει κάτι.

Εγώ είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω ό,τι μου επιφυλάσσει η μοίρα παρακάτω, γιατί πρέπει να μάθουμε τι συνέβη. Αν φτάσουμε σε κάποιο αποτέλεσμα, θα είναι λύτρωση για όλους μας.

Εμείς αυτό που περιμένουμε τώρα, είναι να γίνουν κάποιες έρευνες και να εξετάσουν αυτή την πληροφορία που αναφέρατε κι εσείς στην εκπομπή. Θέλουμε να πάρουμε μία απάντηση, όποια κι αν είναι αυτή. Η επιστήμη έχει πλέον την τελευταία λέξη σε όλη αυτή την ιστορία».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share