Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: «Ζητάω συγγνώμη από όλους αλλά περισσότερο από τον Θεό! Δεν περίμενα να κάνω τέτοια ζημιά» - Το σημείωμα που άφησε ο 34χρονος μητροκτόνος

Φόβοι ότι μπορεί να αυτοκτονήσει

5 Απριλίου 2023 08:22
Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: «Ζητάω συγγνώμη από όλους αλλά περισσότερο από τον Θεό! Δεν περίμενα να κάνω τέτοια ζημιά» - Το σημείωμα που άφησε ο 34χρονος μητροκτόνος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, η άγρια δολοφονία 71χρονης από τον 34χρονο γιο της.

Η ηλικιωμένη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή, μέσα σε ένα όχημα ΙΧ σε αγροτική περιοχή, ενώ έφερε τραύμα στο κεφάλι από πυροβολισμό με καραμπίνα. Λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό του θύματος, οι έρευνες των Αρχών ταυτοποίησαν τον δράστη της δολοφονίας, ο οποίος είναι ο 34χρονος γιος της.

Για το πώς οι Αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το θύμα και να φτάσουν στον δράστη μίλησε στο Mega ο Χρήστος Συμεωνίδης, αν. γ.γ. Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης.

«Στην αρχή είχαμε δυσκολία, γιατί το όχημα ήταν νοικιασμένο. Εκείνη την ώρα όλοι ήταν ύποπτοι και ήταν δύσκολο να γίνει η επικοινωνία», δήλωσε αρχικά και εξήγησε πως πρώτα κατάφεραν να βρουν τον ιδιοκτήτη της εταιρείας ενοικιάσεων οχημάτων.

«Οι αξιωματικοί εκμεταλλευόμενοι κάθε πληροφορία έφτασαν στο σημείο πρώτα να γίνει η ταυτοποίηση της γυναίκας. Η ταυτοποίηση ήταν πολύ δύσκολη, λόγω του τραύματος υπήρξε παραμόρφωση», συμπλήρωσε.

«Γιατί σκότωσα τη μητέρα μου» - Το σημείωμα του δράστη

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, έφερε στο «φως» ιδιόχειρο σημείωμα που φέρεται να άφησε στο σπίτι του ο 34χρονος δράστης, στο οποίο ομολογεί και εξηγεί γιατί προέβη στη δολοφονία της μητέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης μνημονεύει τα αίτια της επίθεσης προς τη μητέρα του και δηλώνει πως δεν ήθελε να της προκαλέσει ένα τόσο ισχυρό τραύμα.

Φαίνεται πως ο 34χρονος δεν είχε σκοπό να την πυροβολήσει θανάσιμα. Εξηγεί ωστόσο πως προχώρησε στην εγκληματική ενέργεια καθώς η 71χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα επίσης είχαν χάσει από τη ζωή στενά συγγενικά τους πρόσωπα.

«Δεν άντεχα άλλο τα ψυχολογικά της μάνας μου. Ζητάω συγγνώμη από όλους αλλά περισσότερο από τον Θεό. Δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω καραμπίνα, δεν περίμενα να κάνω τέτοια ζημιά», φέρεται να αναφέρει στο σημείωμά του.

Εκτός από το σημείωμα, στο σπίτι της άτυχης γυναίκας, οι αστυνομικοί βρήκαν και ένα κυνηγετικό όπλο, που εστάλη στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστωθεί αν είναι το όπλο που χρησιμοποίησε ο 34χρονος στη μητροκτονία.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share