Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις για το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν την 50χρονη με κυνηγετική καραμπίνα στο κεφάλι και την άφησαν μέσα σε αυτοκίνητo! (Video)

Φρίκη με τις λεπτομέρειες της δολοφονίας

4 Απριλίου 2023 14:08
Ραγδαίες εξελίξεις για το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν την 50χρονη με κυνηγετική καραμπίνα στο κεφάλι και την άφησαν μέσα σε αυτοκίνητo! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο θάνατος της 50χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο, νωρίς το πρωί της Τρίτης, σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας, στη Θεσσαλονίκη, έκρυβε όπως αποκαλύπτεται ένα στυγερό έγκλημα.

Αστυνομικοί έχουν κάνει "φύλλο και φτερό" το αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο βρέθηκε η σορός της και το οποίο ήταν σταθμευμένο κοντά στα κοιμητήρια της περιοχής, ενώ απέκλεισαν τον χώρο.

Η 50χρονη εκτελέστηκε με κυνηγετική καραμπίνα, με τους δράστες να εξαφανίζονται από την αγροτική περιοχή στη Χαλκηδόνα και την ίδια να παραμένει νεκρή στη θέση του συνοδηγού.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η άτυχη γυναίκα δέχθηκε μια σφαίρα στο κεφάλι από την οποία προήλθε ο θάνατός της. Το κουβάρι της υπόθεσης στη Χαλκηδόνα άρχισε να ξετυλίγεται νωρίς το πρωί, όταν κάτοικοι της περιοχής είδαν τις σκληρές εικόνες στο εσωτερικό του οχήματος και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Ανατροπή στη δίκη για την εν ψυχρώ εκτέλεση του Γιάννη Μακρή: «Τον άνδρα μου δεν θα τον γυρίσει καμία απόφαση πίσω» - Ξέσπασε σε λυγμούς η Βικτώρια Καρύδα

Έπεσε η αυλαία του Μικτού Ορκωτού Εφετείου μετά από ακροαματική διαδικασία, περίπου, έξι μηνών για την υπόθεση της εν ψυχρώ δολοφονίας του επιχειρηματία Γιάννη Μάκρη με την καταδίκη του ενός εκ των δυο κατηγορούμενων αδελφών, με καταγωγή από τη Βουλγαρία.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 33χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία του επιχειρηματία και του επέβαλε , όπως και πρωτόδικα, ισόβια κάθειρξη.

Επιπλέον, επιβλήθηκε στον 33χρονο ποινή φυλάκισης 18 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 1.000 ευρώ για τα αδικήματα της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας. Το δικαστήριο είπε ομόφωνα «όχι» στη χορήγηση ελαφρυντικών που αιτήθηκε ο κατηγορούμενος.

Ωστόσο, η κρίση των δικαστών ήταν απαλλακτική για τον αδελφό του. Συγκεκριμένα, ο 37χρoνος , που πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 10 ετών για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία αθωώθηκε, κατα πλειοψηφία, λόγω αμφιβολιών.

Στο δικαστήριο, για να ακούσει την απόφαση των δικαστών, βρέθηκε η σύζυγος του θύματος γνωστό μοντέλο Βικτώρια Καρύδα η οποία πολλές φορές έχει αναφέρει ότι ο «εγκέφαλος» πίσω από τη δολοφονία παραμένει ελεύθερος .

«Τον άνδρα μου δεν θα τον γυρίσει καμία απόφαση πίσω» - Ξέσπασε σε λυγμούς η Βικτώρια Καρύδα

«Τον άνδρα μου δεν θα τον γυρίσει καμία απόφαση πίσω. Εγώ τον άνδρα μου θέλω», τόνισε η Βικτώρια Καρύδα μετά την έκδοση της απόφασης, ενώ ο δικηγόρος της Γιάννης Μαρακάκης επισήμανε: «Θεωρούμε ότι η εξέλιξη αυτή απέδωσε τα αυτονόητα. Ο άνθρωπος που φαινόταν στο οπτικό υλικό να δολοφονεί τον Γιάννη Μακρή αποδείχτηκε ότι ήταν ο πρώτος κατηγορούμενος. Για την κ. Καρύδα και τα παιδιά του ζητούμενο είναι ακόμη το ποιος έστειλε τους δολοφόνους, ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί.»

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share