Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έτοιμοι για καταγγελία οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου! Δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τη μικρή Λυδία (Video)

Στα "θρανία" ξανά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Η προετοιμασία για τις Πανελλήνιες και η εργασία στις φυλακές

21 Μαρτίου 2023 14:27
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έτοιμοι για καταγγελία οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου! Δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τη μικρή Λυδία (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δύσκολη είναι η επικοινωνία μεταξύ της μικρής Λυδίας και της οικογένειας του πατέρα της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Ενώ, ξέσπασε ο Ντέιβιντ Κράουτς για τον πόνο που βιώνουν με την σύζυγό του.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο προκλήθηκε αναστάτωση καθώς οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου προσπαθούσαν να έρθουν σε απαφή με την μικρή Λυδία αλλά δεν τα κατάφερναν.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» οι ίδιοι ήταν έτοιμοι να κάνουν καταγγελία και ήρθαν σε επαφή με τον δικηγόρο τους. Όπως ανέφεραν οι ίδιες πληροφορίες, μετά από πολλές προσπάθειες, τελικά, κατάφεραν χθες να μιλήσουν με την μικρή Λυδία. Η επικοινωνία είναι δύσκολη, καθώς η μικρή Λυδία που πλέον είναι 3 ετών, δεν μιλάει ελληνικά.

«Δεν αναγνωρίζει αυτούς τους δύο ανθρώπους» μετέδωσε η εκπομπή του Ant1.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι στις 28 Μαρτίου είναι το εφετείο όπου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα προσπαθήσει να μειώσει την ποινή του. Η πρώην δικηγόρος του συζυγοκτόνου πιλότου, Κατερίνα Μαυροειδή, μίλησε για την υπόθεση στο «Πρωινό».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στα "θρανία" ξανά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Η προετοιμασία για τις Πανελλήνιες και η εργασία στις φυλακές (Video)

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στις 28 Μαρτίου θα ξεκινήσει τελικά η δίκη του 34χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, καταδικασμένου σε πρώτο βαθμό σε ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών για τη δολοφονία της 20χρονης Κάρολαιν Κράουτς και του σκύλου τους στα Γλυκά Νερά.

Ο κατηγορούμενος βρέθηκε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείο, αλλά με την έναρξη της δίκης υπέβαλλε αίτημα αναβολής η νέα συνήγορος του, Κατερίνα Μαυροειδή η οποία είπε ότι διορίσθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στις 9 Φεβρουαρίου και ότι δεν έχει παραλάβει ακόμη το ψηφιακό υλικό που περιλαμβάνεται στην δικογραφία.

Μάλιστα, έθεσε ζήτημα της επίδοσης της κλήσης στον εντολέα της, ενώ ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε να μην γίνει δεκτό το αίτημα της συνηγόρου σχολιάζοντας πως «είναι κακή πρακτική η αναβολή πρωτοεισακτων υποθέσεων». Ο εισαγγελικός λειτουργός ανάφερε πως «δεν δικαιούται αναβολής, μπορεί κάλλιστα να της δωθεί χρόνος να προετοιμαστεί. Προβλέπεται από το νόμο δυνατότητα διακοπής ακόμη και 30 ημερών».

Τελικά το αίτημα αναβολής απορρίφθηκε από το δικαστήριο το οποίο υιοθέτησε την εισαγγελική άποψη. Έτσι προχώρησε στην κλήρωση ενόρκων, που θα είναι τελικά τρεις γυναίκες και ένας άντρας ενώ συνολικά το Δικαστήριο έχει τέσσερις γυναίκες και τρεις άντρες δικαστές. Παράσταση Πολιτικής Αγωγής δήλωσε η μητέρα της Καρολάιν Κράουτς, Σουζάνα Λυρραρακη. Σε αυτήν την δίκη δεν δηλώθηκε παράσταση για την σκυλίτσα Ροξυ,για την οποία είχε παρασταθεί στην πρώτη δίκη Φιλοζωική Οργάνωση.

«Προετοιμάζεται για Πανελλήνιες»

Εξερχόμενη από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο, η δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, κ. Κατερίνα Μαυροειδή, σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, υποστήριξε ότι ο πελάτης της στεναχωριέται που δεν βλέπει την κόρη του ωστόσο έχει συμμορφωθεί με τους κανονισμούς του δικαστηρίου. «Είναι ψύχραιμος και εργάζεται στις φυλακές. Μάλιστα προετοιμάζεται για να δώσει πανελλήνιες το καλοκαίρι».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share