Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στην Ξάνθη: Έκαψαν το σπίτι του καθ' ομολογίαν 45χρονου δολοφόνου - Η ανάρτηση στο Tik Tok και οι συγγενείς που ζητούν εκδίκηση (Video)

Οι εκτιμήσεις για το κίνητρο και τα 6.000 ευρώ

21 Μαρτίου 2023 12:17
Έγκλημα στην Ξάνθη: Έκαψαν το σπίτι του καθ' ομολογίαν 45χρονου δολοφόνου - Η ανάρτηση στο Tik Tok και οι συγγενείς που ζητούν εκδίκηση (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν έχει ηρεμήσει η κατάσταση στον οικισμό Δροσερού στην Ξάνθη μετά την άγρια δολοφονία που σημειώθηκε και δυστυχώς συνεχώς καταγράφονται νέες εξελίξεις. Επίσης, συνελήφθησαν οι γιοι και ο γαμπρός του 36χρονου δράστη για τη δολοφονία.

Σύμφωνα με το xanthipost, το βράδυ της δευτέρας άγνωστοι αφού πρώτα άδειασαν το σπίτι του 36χρονου κατά ομολογία δράστη στον οικισμό στην συνέχεια έβαλαν φωτιά και το έκαψαν, ενώ στην συνέχεια έκαψαν και το διπλανό σπίτι του αδελφού του και μετά ανήρτησαν βίντεο στα social media.

Στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία περίπου στις 12 το βράδυ, με 3 οχήματα και ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας.

Γιατί οι Αρχές φοβούνται για βεντέτα

Ιδιαίτερα τεταμένο είναι το κλίμα που επικρατεί στο Δροσερό της Ξάνθης, μετά τη στυγερή δολοφονία 45χρονου από 36χρονο, οποίος ομολόγησε το έγκλημα και παραδόθηκε στις Αρχές -γνωστοποιώντας το με βίντεο στο TikTok.

Πλέον, εκφράζονται φόβοι για βεντέτα και, συγκεκριμένα, οι Αρχές φοβούνται εκδίκηση από συγγενείς του θύματος, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Πέταξαν πέτρες στο σπίτι του δράστη

Μάλιστα, συγγενείς του θύματος και κάτοικοι του συνοικισμού μετά τη δολοφονία, μετέβησαν στην οικία του 36χρονου καθ' ομολογίαν δράστη και προκάλεσαν φθορές πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Στο TikTok αναρτήθηκαν βίντεο από συγγενείς και φίλους του 45χρονου θύματος, οι οποίοι απειλούν με εκδίκηση τόσο τον δράστη όσο και την οικογένειά του.

Οι εκτιμήσεις για το κίνητρο και τα 6.000 ευρώ

Μέχρι στιγμής, τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν διευκρινιστεί πλήρως, ωστόσο, ο ίδιος στο βίντεό του αναφερόταν σε «κώδικα τιμής». Έλεγε στα τουρκικά ότι δεν ανέχεται να προσβάλλουν την οικογένειά του, αποκαλώντας τον 45χρονο «ρουφιάνο».

«Αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους», έλεγε ο 36χρονος.

Όπως έχει γίνει γνωστό έως τώρα, πίσω από το έγκλημα ενδεχομένως βρίσκεται ο χωρισμός του γιου του δράστη και της εγγονής του θύματος. Ο δράστης θεώρησε πως το 45χρονο θύμα αθέτησε τη συμφωνία που είχαν για να παντρέψουν τα παιδιά τους ενώ θα υπήρχε και χρηματική συναλλαγή.

O καθ' ομολογίαν δολοφόνος φέρεται να είχε κλείσει «συμφωνία» και να είχε καταβάλει 6.000 ευρώ για την ανήλικη εγγονή του θύματος ως νύφη στον ανήλικο γιο του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share