Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στη Ξάνθη: «Η καρδιά σας θα καεί» - Εκδίκηση ζητούν οι συγγενείς του 45χρονου

Το χρονικό της τραγωδίας στην Ξάνθη

20 Μαρτίου 2023 19:21
Έγκλημα στη Ξάνθη: «Η καρδιά σας θα καεί» - Εκδίκηση ζητούν οι συγγενείς του 45χρονου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία στο Δροσερό της Ξάνθης μετά την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 46χρονου από έναν 37χρονο, λόγω αθέτησης γάμου. Ο εν λόγω 37χρονος ομολόγησε πως σκότωσε το θύμα, πυροβολώντας τον εξ’ επαφής με 5 σφαίρες. Μετά τη δολοφονία τα μηνύματα μίσους πληθαίνουν με τους συγγενείς του να απειλούν με αντίποινα στον καταυλισμό των Ρομά.

Να σημειωθεί πως ο καθ’ ομολογία δολοφόνος, αμέσως μετά το έγκλημα που διέπραξε τα ξημερώματα της Κυριακής (19/3) στην Ξάνθη, ανέβασε ο ίδιος βίντεο στο TikTok, όπου εμφανίστηκε αμετανόητος για την πράξη του, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το θύμα του «ρουφιάνο».

Ξάνθη: Η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις

Μετά τον 37χρονο δολοφόνο, οι αστυνομικοί της Ξάνθης συνέλαβαν και τους δυο γιους του και το γαμπρό του και αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα Δευτέρα (20/3) στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων κατά περίπτωση.

Το χρονικό της τραγωδίας στην Ξάνθη

Οι επτά σφαίρες από τις οποίες δολοφονήθηκε ο 45χρονος, φαίνεται πως σχετίζονται με τους αρραβώνες μεταξύ της 15χρονης εγγονής του θύματος και του 17χρονου γιου του 37χρονου δράστη.

Το θύμα φέρεται να είχε αθετήσει τη συμφωνία για την «πώλησή» της ως νύφη για τον 17χρονο γιο του 37χρονου δράστη, ενώ αρνήθηκε να επιστρέψει τις 6.000 ευρώ που είχε λάβει προκειμένου να τελεστεί ο συμφωνημένος γάμος.

Να σημειωθεί πως οι Αρχές στην Ξάνθη προχώρησαν στη σύλληψη και των τεσσάρων δραστών της άγριας δολοφονίας στο Δροσερό με θύμα τον 45χρονο πατέρα, ωστόσο, συγγενείς του θύματος ζητούν εκδίκηση και δικαίωση κάτι που μπορεί αν υλοποιηθεί να ξεσπάσει βεντέτα μεταξύ των οικογενειών.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί για ανθρωποκτονία 46χρονου ημεδαπού σε οικισμό της Ξάνθης.

Συνελήφθησαν χθες(19-3-2023) σε περιοχές της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, τέσσερις ημεδαποί 37, 18, 17 και 17 ετών, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων κατά περίπτωση σε βάρος 46χρονου ημεδαπού.

Συγκεκριμένα χθες τις πρώτες πρωινές ώρες οι ανωτέρω δράστες δρώντας από κοινού μετέβησαν στην οικία του 46χρονου σε οικισμό της Ξάνθης, όπου εισήλθαν στο εσωτερικό της και με την χρήση πυροβόλου όπλου ο 37χρονος τραυμάτισε τον παθόντα, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ο παθών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ξάνθης όπου και κατέληξε.

Στην κατοχή του 37χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το ανωτέρω όπλο ως προϊόν εγκληματικής ενέργειας, μία γεμιστήρα και 24 φυσίγγια.

Η αστυνομική έρευνα και προανάκριση, διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share