Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Άγριο έγκλημα στην Ξάνθη: «Αν πειράξετε την οικογένειά μου θα σας σκοτώσω όλους», λέει ο δολοφόνος του 45χρονου (Video)

Τον σκότωσε μπροστά στα μάτια των παιδιών και της γυναίκας του

19 Μαρτίου 2023 20:41
Άγριο έγκλημα στην Ξάνθη: «Αν πειράξετε την οικογένειά μου θα σας σκοτώσω όλους», λέει ο δολοφόνος του 45χρονου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, έκανε γνωστό ο 36χρονος το έγκλημα που διέπραξε στην Ξάνθη, όταν πυροβόλησε το 45χρονο θύμα του και στη συνέχεια παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα.

Στο βίντεο ο δράστης αρχικά φαίνεται οργισμένος να εξηγεί μιλώντας στα τουρκικά τους λόγους που τον οδήγησαν στο στυγερό έγκλημα αποκαλώντας μάλιστα το θύμα του «ρουφιάνο».

«Αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους» λέει ο δράστης του στυγερού εγκλήματος.

Στα αμέσως επόμενα στιγμιότυπα φαίνεται ο δράστης -την ώρα που κάποιος άλλος τραβά το βίντεο- να κετευθύνεται προς το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης και τελικά να εισέρχεται εντός του κτιρίου για να παραδοθεί.

Σημειώνεται πως ο 36χρονος δράστης πήγε να σκοτώσει και τον γαμπρό του μαζί με τους δύο γιους του, με τον έναν να έχει συλληφθεί και τον δεύτερο να αναζητείται.

Σημειώνεται ότι ο δράστης μπήκε στο σπίτι του θύματος για να σκοτώσει μαζί με τους δύο γιους του και τον γαμπρό του. Ο δράστης παραδόθηκε, ο ένας γιος συνελήφθη από την Αστυνομία και αναζητούνται ο δεύτερος γιος μαζί με τον γαμπρό του.

Ξάνθη: Σκότωσε τον 45χρονο μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του

Μπροστά στα μάτια της γυναίκας και των παιδιών του θύματος εκτέλεσε τον 45χρονο άνδρα, ο 36χρονος δράστης τα ξημερώματα της Κυριακής στην Ξάνθη.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου κατέληξε, ενώ φαίνεται πως είχε δεχθεί τουλάχιστον πέντε σφαίρες. Η άγρια δολοφονία έχει προκαλέσει σοκ στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του protothema.gr, ο λόγος που φέρεται να τον σκότωσε ήταν ότι ο δράστης πίστευε πως το θύμα τον είχε καταδώσει στις αστυνομικές αρχές, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του από την Αστυνομία.

Ο 36χρονος δράστης είχε συλληφθεί στις 26 Ιανουαρίου μετά από μια Αστυνομική Επιχείρηση στον οικισμό Δροσερού της Ξάνθης, όπου στην κατοχή του είχαν βρεθεί όπλα και ναρκωτικά, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης είχε «παντρέψει» το γιο του με την 15χρονη ανιψιά του θύματος, αλλά το ζευγάρι είχε χωρίσει πρόσφατα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share