Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου: Αγωνία για τα οστά που βρέθηκαν - «Έρχονται δικαστικές εξελίξεις...»

Ποια είναι τα τωρινά δεδομένα;

4 Μαρτίου 2023 12:25
Συναγερμός στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου: Αγωνία για τα οστά που βρέθηκαν - «Έρχονται δικαστικές εξελίξεις...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χωρίς τέλος μοιάζει να είναι το θρίλερ της υπόθεσης του Μάριου Παπαγεωργίου, καθώς μετά από μαρτυρία κρατουμένου στο «Φως στο Τούνελ» για το σημείο, όπου βρίσκεται η σορός του, η Αστυνομία έσπευσε για κατάθεση.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, επί δυόμισι ώρες ο κρατούμενος κατέθετε όσα γνωρίζει και υπέδειξε σε βιντεοληπτικό υλικό το ακριβές σημείο.

Οι Αρχές δίνουν πλέον βαρύτητα στον εντοπισμό της σορού ή σε ό,τι απέμεινε από αυτήν και συνεχίζουν την έρευνα.

Η αναμονή για το DNA

Τα αποτελέσματα του DNA θα δείξουν αν το κρανίο που βρέθηκε σε ορεινή περιοχή πριν από τα Δερβενοχώρια ανήκει πράγματι στον 26χρονο Μάριο Παπαγεωργίου, που απήχθη και δολοφονήθηκε τον Αύγουστο του 2012. Το σημείο που εντοπίστηκε, το είχε υποδείξει ο ίδιος κρατούμενος.

Αν αποδειχθεί ότι πρόκειται για τον Μάριο, το θρίλερ των έντεκα χρόνων που συγκλόνισε το πανελλήνιο, θα οδηγηθεί στο τέλος του. Σε αντίθετη περίπτωση, ένα άλλο θρίλερ ξεκινά για να εντοπιστεί η ταυτότητα του δολοφονημένου άνδρα.

Υπενθυμίζεται ότι το κρανίο εξετάζεται λκαι από ανθρωπολόγο για να διευκρινιστεί η ηλικία του νεκρού και ο χρόνος θανάτου. Από την πρώτη εξέταση που έκανε ο ειδικός επιστήμονας, προκύπτει ότι οι δύο τρύπες που υπάρχουν στο κρανίο δεν φαίνεται να έχουν προέλθει από σφαίρες, αλλά προσομοιάζουν με τρύπες που προκλήθηκαν από κάποια χειρουργική επέμβαση, καθώς φέρονται να έχουν επουλωθεί με το πέρασμα του χρόνου. Γι’ αυτό και οι Αρχές είναι συγκρατημένες για αν το κρανίο πράγματι ανήκει στον Μάριο Παπαγεωργίου ή σε κάποιον άλλο αγνοούμενο. Ωστόσο, υπογραμμίζεται πως πρόκειται για τα πρώτα στοιχεία της εξέτασης, καθώς η έρευνα συνεχίζεται.

Η μητέρα του άτυχου Μάριου, που δεν έπαψε στιγμή να τον αναζητά, είπε μιλώντας στο MEGA: «Το μόνο που θέλω είναι να βρεθεί ό,τι έχει απομείνει από το παιδί μου».

Ο δικηγόρος της Νίκος Ρουσσόπουλος, που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, αποκάλυψε ότι αναμένονται σημαντικές δικαστικές εξελίξεις με την πρώτη ομάδα του εγκέφαλου που κατηγορείται και έχει κληθεί να απολογηθεί στον Ανακριτή. Ανάμεσα στους κατηγορούμενους και οι δύο γιοι του, νυν και πρώην αστυνομικοί.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share