Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου: Τα 3 στοιχεία που δείχνουν ότι το κρανίο που βρέθηκε ανήκει στον αδικοχαμένο άνδρα (Video)

Πότε θα δοθούν απαντήσεις

28 Φεβρουαρίου 2023 21:14
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου: Τα 3 στοιχεία που δείχνουν ότι το κρανίο που βρέθηκε ανήκει στον αδικοχαμένο άνδρα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ελπίδες ότι θα εντοπιστεί η σορός του Μάριου Παπαγεωργίου έχουν γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, 11 ολόκληρα χρόνια μετά την απαγωγή και τη δολοφονία του.

Δείτε επίσης: Δολοφονία Μάριου Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρω τι κρύβεται από πίσω» - Ξέσπασε η μητέρα του μετά τη μαρτυρία κρατούμενου για τα οστά (Video)

Μετά τα όσα έγιναν γνωστά από την εκπομπή Φως στο Τούνελ την περασμένη Παρασκευή, ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου νεαρού, μιλώντας στο STAR εκτίμησε πως υπάρχουν βάσιμες ελπίδες ότι το κρανίο που εντοπίστηκε στα Δερβενοχώρια ανήκει στον Μάριο Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Ρουσόπουλο, ο χώρος που εντοπίστηκε το κρανίο είναι ένα σημείο στο οποίο είχαν κινηθεί οι δράστες της δολοφονίας. Εκεί υπάρχει και μία εκκλησία που αναφέρεται στα τηλεφωνήματα των δραστών.

Εκτός αυτού, ένα δεύτερο θετικό στοιχείο, είναι ότι ο κρατούμενος που υπέδειξε το σημείο, ήταν στη φυλακή με ανθρώπους που εμπλέκονται στην υπόθεση, οπότε είναι πολύ πιθανό να είχε έγκυρες πληροφορίες, σημείωσε ο δικηγόρος.

Ο ίδιος αποκάλυψε μάλιστα πως, σύμφωνα με τις πρώτες ανθρωπολογικές εκτιμήσεις, το κρανίο τοποθετείται χρονολογικά στη δεκαετία που δολοφονήθηκε ο Μάριος.

Οι οριστικές απαντήσεις θα δοθούν σε περίπου σε 20 μέρες, καθώς αυτό είναι το χρονικό διάστημα που απαιτείται προκειμένου το οστικό DNA του κρανίου να τεθεί σε σύγκριση με το DNA του Μάριου που υπάρχει στα εγκληματολογικά εργαστήρια από το 2012.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share