Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: «Φοβήθηκα μην μου σπάσουν το αυτοκίνητο... » - Ανατριχιαστική κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα (Video)

«Γινόταν πανικός μέσα στο στενό, ήταν πολλά άτομα»

16 Φεβρουαρίου 2023 16:08
Δολοφονία Άλκη Καμπανού: «Φοβήθηκα μην μου σπάσουν το αυτοκίνητο... » - Ανατριχιαστική κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα (Video)
MOTION TEAM / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις κινήσεις των κατηγορούμενων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού που είδε μέσα από το αυτοκίνητό του καθώς περνούσε τυχαία με τον φίλο του από τον τόπο του εγκλήματος περιέγραψε κατά τη διάρκειας της κατάθεσής του σήμερα, Πέμπτη (16/2) μάρτυρας.

Πρόκειται για τον οδηγό του αυτοκινήτου που βρέθηκε πίσω από την πομπή των οχημάτων που χρησιμοποίησαν οι 12 κατηγορούμενοι. Παίρνοντας τη σκυτάλη των καταθέσεων από τον φίλο του που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, ο 19χρονος κατέθεσε ότι τρόμαξε «επειδή ήταν πολλά τα άτομα και φορούσαν κουκούλες», ενώ το μυαλό του πήγε απευθείας σε οπαδικό επεισόδιο.

«Ήταν πολλά άτομα, κινήθηκαν με γρήγορες κινήσεις. Φορούσαν κουκούλες και κάποιοι κρατούσαν αντικείμενα που μπορούν να κάνουν ζημιά. Γινόταν πανικός μέσα στο στενό» είπε.

Επικαλούμενος πολλές φορές αδυναμία να θυμηθεί λεπτομέρειες και επισημαίνοντας ότι δεν είχε καλή οπτική επαφή με τη σκηνή του εγκλήματος, ο 19χρονος δεν ήταν σε θέση να διακρίνει πρόσωπα, ενώ ανέφερε πως αντιλήφθηκε να βγαίνουν αντικείμενα από το πορτ- μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου.

Αποκάλυψε δε, ότι είχε πάρει κρυφά από τον πατέρα του το αυτοκίνητο καθώς ο ίδιος δεν είχε πάρει ακόμη δίπλωμα οδήγησης. «Φοβήθηκα μην μου σπάσουν το αυτοκίνητο. Το είπα στον πατέρα μου και με προέτρεψε να πάμε να δώσουμε κατάθεση. Ώρες μετά έμαθα για τον θάνατο του Άλκη. Επειδή διάβασα στο Διαδίκτυο ότι κάποιοι δράστες βγήκαν από το δικό μου αυτοκίνητο φοβήθηκα…» ανέφερε στην κατάθεσή του σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η δίκη διεκόπη για την ερχόμενη Δευτέρα (20/1) οπότε στο βήμα του μάρτυρα έχει κληθεί να ανέβει ένας ακόμη αστυνομικός του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share