Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Θρασύδειλη νυφίτσα ο Μπάμπης! Δε θα δει ποτέ τη μικρή Λυδία» - Ξέσπασε ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν (Video)

Διαψεύδει o πιλότος ότι είχε επικοινωνία με τη Λυδία μέσω βιντεοκλήσης

14 Φεβρουαρίου 2023 15:28
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Θρασύδειλη νυφίτσα ο Μπάμπης! Δε θα δει ποτέ τη μικρή Λυδία» - Ξέσπασε ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μια εβδομάδα πριν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καθήσει στο εδώλιο του Εφετείου για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ο πατέρας της, Ντέιβιντ Κράουτς, στέλνει ένα μήνυμα σε εκείνον και τους γονείς του. Την ίδια στιγμή, διαψεύδει o πιλότος ότι είχε επικοινωνία με τη Λυδία μέσω βιντεοκλήσης.

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση μέσα από τις «Αλήθειες με τη Ζήνα», τονίζει ότι όσο περνά από το χέρι του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν πρόκειται ποτέ να δει τη μικρή Λυδία.

«Είμαι αποφασισμένος να μη δει ποτέ τη μικρή Λυδία»

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν μιλά στη Ρία Τσοχαντάρη και διερωτάται πώς είναι δυνατόν κάποια στιγμή η μικρή Λυδία να συναντήσει τον πατέρα της από τη στιγμή που σκότωσε τη μητέρα της.

«Σίγουρα είναι ελεύθερος να βλέπει όσες φωτογραφίες θέλει. Είμαι όμως αποφασισμένος να μη δει ποτέ τη μικρή Λυδία από κοντά. Στερήθηκε το δικαίωμα αυτό τη στιγμή που σκότωσε τη μητέρα της», ήταν η αφοπλιστική απάντησή του.

«Φαίνεται γοητευτικός, αλλά είναι μια θρασύδειλη νυφίτσα»

Η Ρία Τσοχαντάρη ρώτησε, επίσης, τον πατέρα της Καρολάιν πώς θα αποκαλύψει στη Λυδία την αλήθεια για τον θάνατο της μητέρας της.

«Πώς θα της τον συστήσω; Αυτός είναι ο πατέρας σου... Σκότωσε τη μητέρα σου και αυτός είναι ο λόγος που δεν τον βλέπεις πολύ», είπε ο κ. Κράουτς.

«Μπορεί να φαίνεται γοητευτικός, αλλά στην πραγματικότητα είναι μία θρασύδειλη νυφίτσα. Η μαμά σου ήταν μια επαγγελματίας kick boxer και εκείνος έπρεπε να περιμένει να κοιμηθεί πριν της επιτεθεί»

«Ο μικρός μου θησαυρός» συνέχισε ο πατέρας της Καρολάιν, μιλώντας για τη Λυδία, έχει ενσωματωθεί στην αγαπημένη οικογένεια της αδερφής της μητέρας της. Όπως και τα ξαδέλφια της, αποκαλεί τη θεία της «μαμά», ενώ τα ξαδελφάκια της την αντιμετωπίζουν σαν να είναι η μικρή τους αδελφή.

Κάποια στιγμή η μικρή θα αναρωτηθεί γιατί δε μοιάζει με τα αδερφάκια της, αφού έχει ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά και σγουρά καστανά μαλλιά, σε αντίθεση με τα ολόισια μαύρα μαλλιά των άλλων παιδιών. Αυτό είναι κάτι που προβληματίζει τους παππούδες της.

«Είναι μεγάλη η ανησυχία μου για το τι θα της πω και είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπιστεί με μεγάλη ευαισθησία» ανέφερε ο Ντέιβιντ Κράουτς. Η ομοιότητα μητέρας και κόρης είναι εντυπωσιακή και ο παππούς της ελπίζει μια μέρα να πει στη μικρή ιστορίες για την Καρολάιν και να της δείξει φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια.

Αναφερόμενος δε στους γονείς του πιλότου, λέει, χωρίς να τους κατονομάζει, πως «δε θα επιτρέψει ποτέ σε αυτούς τους δύο να πάρουν την επιμέλεια της Λυδίας», κάτι που επιδιώκουν «για τους δικούς τους εγωϊστικούς λόγους».

Θα ήταν «τραγωδία» να γυρίσουμε τη Λυδία πίσω στη ζωή της εδώ, τη στιγμή που περνά ευτυχισμένες στιγμές στις Φιλιππίνες, σημείωσε ο κ. Κράουτς.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share