Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι κρυφές βιντεοκλήσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με την κόρη του - Η κίνηση που εξόργισε τη μητέρα της Καρολάιν (Video)

«Δεν έγινε κανένας καβγάς και δεν ειδοποιήθηκε καμία Αστυνομία»

13 Φεβρουαρίου 2023 17:40
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι κρυφές βιντεοκλήσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με την κόρη του - Η κίνηση που εξόργισε τη μητέρα της Καρολάιν (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στις Φιλιππίνες ζει εδώ και λίγους μήνες η μητέρα της Καρολάιν Κράουτς μαζί με την μικρή Λυδία. Η απόφαση αυτή δεν άρεσε στους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία της συζύγου του.

Μάλιστα πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό πως η Σούζαν Κράουτς είχε έναν καβγά με τους γονείς του πιλότου στην Αλόννησο, γιατί πήρε το παιδί κι έφυγε στο εξωτερικό, παραβιάζοντας, όπως υποστηρίζουν, τους όρους για την επικοινωνία που πρέπει να έχουν με τη μικρή.

«Δεν έγινε κανένας καβγάς και δεν ειδοποιήθηκε καμία αστυνομία», δήλωσε κατηγορηματικά στην εκπομπή Super Κατερίνα ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης.

Μάλιστα αποκάλυψε και τον λόγο που η μητέρα της Καρολάιν αποφάσισε να τα εγκαταλείψει όλα και να επιστρέψει στις Φιλιππίνες, αφήνοντας μόνο του στην Αλόννησο τον σύζυγό της.

«Κάναμε αυτό που συνέστησαν οι γιατροί. Να πάρει το παιδί και να φύγει γιατί την τελευταία φορά που οι γονείς του Μπάμπη είχαν πάρει τη μικρή Λυδία, το παιδί εκτέθηκε επί μισή ώρα στον ήλιο και οι πατρικοί παππούδες προσπαθούσαν να το βάλουν να μιλήσει με τον δολοφόνο της μητέρας της μέσα στη φυλακή, μέσω βιντεοκλήσης», είπε ο κ. Χαρμάνης.

Εντύπωση προκαλεί πώς ο πιλότος έχει μέσα στη φυλακή κινητό τηλέφωνο, αν και δεν είναι η πρώτη φορά. Στο παρελθόν είχε βρεθεί να έχει στην κατοχή του κινητό και μάλιστα, όπως είχε γίνει γνωστό τότε, η διοίκηση των φυλακών του είχε στερήσει τη δυνατότητα να εργάζεται μέσα στις φυλακές για κάποιο διάστημα.

Οι 15 φωτογραφίες της μικρής Λυδίας που βρέθηκαν στα χέρια του πιλότου

Σύμφωνα επίσης με την εκπομπή «Το Πρωινό» ο πιλότος ξαναείδε τη 2,5 ετών Λυδία, καθώς στα χέρια του βρέθηκαν φωτογραφίες από την καθημερινότητα του παιδιού στις Φιλιππίνες.

Στις φωτογραφίες αυτές η μικρή Λυδία φαίνεται σε στιγμές με την οικογένεια της θείας της, Ντόνα, μαζί με τα ξαδελφάκια της και από τον παιδικό σταθμό.

Οι φωτογραφίες αυτές βρίσκονταν μέσα στη δικογραφία της αντιδικίας που είχε η μητέρα της Καρολάιν με τους γονείς του πιλότου για το γεγονός ότι μετακόμισαν με το παιδί στις Φιλιππίνες. Οι γονείς λοιπόν του πιλότου φέρεται να πήραν τις φωτογραφίες από τη δικογραφία και να τις έδειξαν στον γιο τους, ο οποίος συγκινήθηκε, βλέποντας μετά από καιρό την κόρη του.

Φέρεται μάλιστα να τους ζήτησε να εξαντλήσουν κάθε νομικό μέσο ώστε να εμποδίσουν ενδεχόμενη υιοθεσία της μικρής Λυδίας από τη θεία της.

Οι γονείς του πιλότου από την πλευρά τους, φαίνεται να έχουν συνειδητοποιήσει ότι δε θα ξαναδούν το παιδί, ενώ υποστηρίζουν πως έχουν να επικοινωνήσουν μαζί του από τον Σεπτέμβριο του ΄22 και πως όταν καλούν τον αριθμό που τους έχει δώσει η μητέρα της Καρολάιν, δεν απαντά κανείς.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share