Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023

Φρίκη στα Πετράλωνα: Εμπλοκή του Πολωνού που τσιμέντωσε και σκότωσε το γιό του στη Κυψέλη με τους ομαδικούς βιασμούς των δύο παιδιών (Video)

Καταιγιστικές εξελίξεις

8 Φεβρουαρίου 2023 14:41
Φρίκη στα Πετράλωνα: Εμπλοκή του Πολωνού που τσιμέντωσε και σκότωσε το γιό του στη Κυψέλη με τους ομαδικούς βιασμούς των δύο παιδιών (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εν αναμονή του βουλεύματος για την υπόθεση ομαδικών βιασμών των δύο παιδιών στα Πετράλωνα, από τον πατέρα, τον θείο και φίλους της οικογένειας, νέες πληροφορίες για την εμπλοκή ατόμων έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Παράλληλα, για πρώτη φορά, ο πατέρας που καταγγέλλεται από τα παιδιά του για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση, μίλησε για όλους και για όλα στον Πέτρο Κουσουλό και έδωσε τις δικές του απαντήσεις που θα συζητηθούν.

Συγκεκριμένα, ο Πολωνός που σκότωσε και τσιμέντωσε τον 7χρονο Ανδρέα στην Κυψέλη φέρεται να είχε συμμετοχή στους ομαδικούς βιασμούς και γι αυτό το λόγο έγινε αίτημα προκειμένου να κληθεί σε κατάθεση η σύντροφός του που έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια.

Το «κουβάρι» της υπόθεσης των Πετραλώνων ξετυλίχτηκε μετά από ενέργειες γειτόνων της οικογένειας, του Χρήστου Κρεμνιώτη και της Ελσας Πουλάκη. Στις 23 Ιανουαρίου ο Χρήστος Κρεμνιώτης κατήγγειλε στην Εισαγγελία πως ο δολοφόνος του Ανδρέα συμμετείχε στους βιασμούς των δύο παιδιών στα Πετράλωνα και ο 17χρονος στις 30 Ιανουαρίου κατέθεσε υπόμνημα ζητώντας να κληθεί για κατάθεση η μητέρα του 7χρονου.

Από την πλευρά της η μητέρα του Ανδρέα απαντά μέσα από τις φυλακές λέγοντας πως δεν είχε την παραμικρή υποψία για τον σύντροφό της, ωστόσο αναφέρει πως «η τυχόν απόδειξη της εμπλοκής του στις εν λόγω εγκληματικές πράξεις καταδεικνύει έτι περαιτέρω τον βαθμό της επικινδυνότητας της συμπεριφοράς του».

Η μητέρα του Ανδρέα απαντά στις καταγγελίες μέσω του δικηγόρου της Θανάση Κονδυλίδη σύμφωνα με το STAR:

«Η εντολέας μου δεν είχε καμία γνώση για την τυχόν διάπραξη από τον συγκατηγορούμενο και πρώην σύντροφό της, αξιόποινων πράξεων κατά της γενετήσιας ελευθερίας ανηλίκων.

Ειδικότερα δεν γνώριζε τίποτα για την εμπλοκή του στη γνωστή υπόθεση των βιασμών ανηλίκων στα Πετράλωνα Αττικής. Εάν είχε την παραμικρή έστω υποψία, θα είχε απομακρυνθεί το συντομότερο από κοντά του.

Η τυχόν απόδειξη της εμπλοκής του στις εν λόγω εγκληματικές πράξεις καταδεικνύει έτι περαιτέρω τον βαθμό της επικινδυνότητας της συμπεριφοράς του, η οποία δυστυχώς οδήγησε και στην απώλεια του γιου της εντολέως μου». Από την πλευρά του ο Χρήστος Κρεμνιώτης σχολιάζει ότι αυτή η απάντηση αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετείχε ο σύντροφος της μητέρας στους βιασμούς.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share