Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στον Σταθμό Λαρίσης: Τον βασάνισαν άγρια πριν τον σκοτώσουν με πολλαπλές μαχαιριές - Το κίνητρο πίσω από τη δολοφονία του 46χρονου (Video)

Τα πόδια του ήταν δεμένα με δερμάτινη ζώνη!

6 Φεβρουαρίου 2023 14:40
Έγκλημα στον Σταθμό Λαρίσης: Τον βασάνισαν άγρια πριν τον σκοτώσουν με πολλαπλές μαχαιριές - Το κίνητρο πίσω από τη δολοφονία του 46χρονου (Video)
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στο Σταθμός Λαρίσης: Κίνητρο τη ληστεία θεωρούν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών ότι είχε ο δράστης της άγριας δολοφονίας του 46χρονου Πακιστανού μέσα στο κατάστημά του στο κέντρο της Αθήνας.

Ο άτυχος άνδρας βασανίστηκε άγρια από τον δράστη, που παραμένει άγνωστο εάν έδρασε μόνος του ή είχε και συνεργό. Το θύμα βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος στο πάτωμα του υπνοδωματίου του, που βρισκόταν στο πίσω μέρος του καταστήματος ηλεκτρονικών ειδών. Τα πόδια του ήταν δεμένα με δερμάτινη ζώνη και στο σώμα του έφερε πολλαπλές μαχαιριές.

Έγκλημα στο Σταθμός Λαρίσης

Σύμφωνα με την αυτοψία που διενήργησε στον χώρο η ιατροδικαστής ο δράστης μαχαίρωσε τουλάχιστον δέκα φορές τον 46χρονο στα άνω άκρα και τον θώρακα, ενώ ο χώρος ήταν ανακατωμένος και παρουσίαζε στοιχεία έρευνας. Οι αστυνομικοί έχουν πάρει καταθέσεις από γείτονες και άτομα του περιβάλλοντος του θύματος, ενώ θεωρούν πολύ πιθανό δράστης και θύμα να γνωρίζονταν.

«Λέτε το είχε ακούσει, αλλά κανείς δεν είχε βγει να το επιβεβαιώσει» - Μαρτυρία «βόμβα» για τον Μάριο Παπαγεωργίου (Video)

Μια μαρτυρία «βόμβα» ήρθε στο φως για τον Μάριο Παπαγεωργίου, ύστερα από ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε το βράδυ της Παρασκευής, στην πρεμιέρα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» για τη νέα χρονιά, η Αγγελική Νικολούλη.

Ενώ, διαψεύστηκαν οι ελπίδες ότι μετά από δέκα χρόνια η σορός του Μάριου Παπαγεωργίου που δολοφονήθηκε τον Αύγουστο το 2012 είχε εντοπιστεί καθώς τα οστά που βρέθηκαν σε σπηλιά στα Δερβενοχώρια δεν ανήκουν τελικά στον άτυχο νεαρό, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται το θρίλερ για το πού μπορεί να βρίσκεται το σώμα του.

«Λέτε το είχε ακούσει, αλλά κανείς δεν είχε βγει να το επιβεβαιώσει»

«Πάμε δηλαδή στον χώρο των φυλακών, που έχει ‘αγιόπαιδα’ που κάποια στιγμή αποφασίζουν να μιλήσουν. Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου, τόσα χρόνια μετά», είπε η παρουσιάστρια και συμπλήρωσε:

«Ευχαριστούμε εσάς που θέλατε να έχετε την επαφή για να μας πείτε αυτά τα ‘ιδιαίτερα’. Και επειδή ξέρω και κάποια πράγματα, από αυτόν τον υπέροχο κόσμο των φυλακών, αυτό που λέτε το είχε ακούσει, αλλά κανείς δεν είχε βγει να το επιβεβαιώσει. Δεν έβγαινε μπροστά, εσείς τολμάτε;».

«Αυτά έχει η ζωντανή εκπομπή. Μπαίνεις σε ένα θρίλερ και ξαφνικά εσείς που βλέπετε την περιπέτεια που ζει μια οικογένεια ή κάτι που απασχολεί την κοινωνία, αποφασίζετε να μιλήσετε για κάτι που γνωρίζετε, που είχε συμβεί παλιότερα και δεν είχατε μιλήσει ποτέ.

Αυτό είναι το σημαντικό, γι’ αυτό θαυμάζω εσάς τους τηλεθεατές που γίνεστε μάρτυρες και ρίχνετε φως σε τέτοια σκοτάδια. Έτσι έχουν βγει υποθέσεις και υποθέσεις όλα αυτά τα 28 χρόνια, γι’ αυτό σας αγαπάω και σας θαυμάζω, που κάνετε στην άκρη τον κίνδυνο», κατέληξε η δημοσιογράφος.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share