Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024

«Λέτε το είχε ακούσει, αλλά κανείς δεν είχε βγει να το επιβεβαιώσει» - Μαρτυρία «βόμβα» για τον Μάριο Παπαγεωργίου (Video)

Τηλεφώνημα «φωτιά» στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ»

28 Ιανουαρίου 2023 08:37
«Λέτε το είχε ακούσει, αλλά κανείς δεν είχε βγει να το επιβεβαιώσει» - Μαρτυρία «βόμβα» για τον Μάριο Παπαγεωργίου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μαρτυρία «βόμβα» ήρθε στο φως για τον Μάριο Παπαγεωργίου, ύστερα από ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε το βράδυ της Παρασκευής, στην πρεμιέρα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» για τη νέα χρονιά, η Αγγελική Νικολούλη.

Ενώ, διαψεύστηκαν οι ελπίδες ότι μετά από δέκα χρόνια η σορός του Μάριου Παπαγεωργίου που δολοφονήθηκε τον Αύγουστο το 2012 είχε εντοπιστεί καθώς τα οστά που βρέθηκαν σε σπηλιά στα Δερβενοχώρια δεν ανήκουν τελικά στον άτυχο νεαρό, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται το θρίλερ για το πού μπορεί να βρίσκεται το σώμα του.

«Λέτε το είχε ακούσει, αλλά κανείς δεν είχε βγει να το επιβεβαιώσει»

«Πάμε δηλαδή στον χώρο των φυλακών, που έχει ‘αγιόπαιδα’ που κάποια στιγμή αποφασίζουν να μιλήσουν. Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου, τόσα χρόνια μετά», είπε η παρουσιάστρια και συμπλήρωσε:

«Ευχαριστούμε εσάς που θέλατε να έχετε την επαφή για να μας πείτε αυτά τα ‘ιδιαίτερα’. Και επειδή ξέρω και κάποια πράγματα, από αυτόν τον υπέροχο κόσμο των φυλακών, αυτό που λέτε το είχε ακούσει, αλλά κανείς δεν είχε βγει να το επιβεβαιώσει. Δεν έβγαινε μπροστά, εσείς τολμάτε;».

«Αυτά έχει η ζωντανή εκπομπή. Μπαίνεις σε ένα θρίλερ και ξαφνικά εσείς που βλέπετε την περιπέτεια που ζει μια οικογένεια ή κάτι που απασχολεί την κοινωνία, αποφασίζετε να μιλήσετε για κάτι που γνωρίζετε, που είχε συμβεί παλιότερα και δεν είχατε μιλήσει ποτέ.

Αυτό είναι το σημαντικό, γι’ αυτό θαυμάζω εσάς τους τηλεθεατές που γίνεστε μάρτυρες και ρίχνετε φως σε τέτοια σκοτάδια. Έτσι έχουν βγει υποθέσεις και υποθέσεις όλα αυτά τα 28 χρόνια, γι’ αυτό σας αγαπάω και σας θαυμάζω, που κάνετε στην άκρη τον κίνδυνο», κατέληξε η δημοσιογράφος.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share