Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο πατέρας της Καρολάιν ξεσπά για τη μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - «Θεωρεί ότι είναι αθώος!» (Video)

Στόχο να «σπάσει» τα ισόβια έχει βάλει ο πιλότος

26 Ιανουαρίου 2023 14:45
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο πατέρας της Καρολάιν ξεσπά για τη μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - «Θεωρεί ότι είναι αθώος!» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1, πιστεύει ότι υπάρχει νομικό «παραθυράκι» για να βγει από τη φυλακή σε λιγότερα χρόνια. Την ίδια στιγμή, ο πρώην πεθερός του «καρφώνει» τη μητέρα του, λέγοντας ότι πιστεύει πως ο γιος της είναι αθώος και έχει πέσει θύμα πλεκτάνης για τη δολοφονία της Καρολάιν.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, είναι χωρίς δικηγόρο εδώ και κάποιους μήνες. Μάλιστα, βρήκε το άρθρο 84 περί ελαφρυντικών καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, ο Ντέιβιντ Κράουτς μίλησε στον ΑΝΤ1 για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο αποκαλώντας τον «δειλό» ενώ υποστηρίζει ότι η μικρή Λυδία έχει μια ευτυχισμένη ζωή στις Φιλιππίνες.

Το συγκεκριμένο ελαφρυντικό αναγνωρίστηκε στους κρατούμενους των φυλακών μετά την αναθεώρηση του 2019 και πλέον ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στοχεύει σε αναβολές του Εφετείου για να παραμείνει όσο το δυνατόν περισσότερο στη φυλακή δείχνοντας άριστη διαγωγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικηγόροι των Κράουτς γνωρίζουν την στρατηγική του Αναγνωστόπουλου και έχουν καταθέσει αίτημα για επίσπευση του Εφετείου.

«Το αγόρι μου είναι αθώο»

«Ένας παράγοντας που με ενοχλεί είναι η στάση της Γεωργίας, της γιαγιάς από την πλευρά του πατέρα. Είναι η ακλόνητη πίστη της στην αθωότητα του γιου της. Παρόλο που καταδικάστηκε για φόνο εκ προμελέτης με ομόφωνη ετυμηγορία από τρεις τακτικούς και τέσσερις λαϊκούς δικαστές, είναι πεπεισμένη για την αθωότητά του.

Τα λόγια της προς εμένα τη μοναδική φορά που της μίλησα ήταν “το αγόρι μου είναι αθώο θα δεις, μια μέρα θα βγει η αλήθεια”», ανέφερε ο Ντέιβιντ Κράουτς στον ΑΝΤ1.

«Αυτή η πεποίθηση ενισχύεται από το περιεχόμενο των επιστολών που έγραψε όταν ήταν προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού πριν τη δίκη του, μία προς εμένα και τη Σουζάνα και μία προς εκείνη.

Στις επιστολές εξηγεί πως ενεπλάκη σε μια συμμορία διακίνησης ναρκωτικών και όταν θέλησε να αποστασιοποιηθεί από τη συμφωνία τους, απείλησαν να σκοτώσουν την Καρολάιν και τη Λυδία.

Η Γεωργία πλέον αρνείται ότι έλαβε την επιστολή της, αλλά όταν της μίλησα ήταν προφανές ότι το περιεχόμενο των επιστολών ήταν πανομοιότυπο. Δεν θέλω η εγγονή μου να μεγαλώσει με κάποιον που συνεχώς της λέει ότι το άτομο που δολοφόνησε τη μητέρα της είναι αθώο και έχει φυλακιστεί άδικα» συμπλήρωσε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share