Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Έγκλημα στο Μοσχάτο: «Είναι άδικο αυτό που συμβαίνει!» - Ξέσπασε η 47χρονη μέσα σπο τις φυλακές (Video)

«Δεν είμαι καλά ψυχολογικά»

26 Ιανουαρίου 2023 12:12
Έγκλημα στο Μοσχάτο: «Είναι άδικο αυτό που συμβαίνει!» - Ξέσπασε η 47χρονη μέσα σπο τις φυλακές (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Είναι μία υπόθεση γεμάτη μυστήριο. Τόσο για να συμπληρωθεί το παζλ των γεγονότων τη στιγμή του απαγχονισμού του 50χρονου λογιστή στο Μοσχάτο, όσο και για τις ύποπτες δραστηριότητές του, επί σειρά ετών, που οδήγησαν στην απόγνωση, εκατοντάδες ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν.

Παράλληλα, ένας συνάδελφος της 47χρονης που κατηγορείται για τον θάνατο του 50χρονου στο Μοσχάτο την περιγράφει ως χειριστικό άτομο με πειθώ, η οποία αρεσκόταν στο να εκβιάζει τα θύματά της για να τους αποσπάσει χρήματα.

Για τις Αρχές, είναι ένας φάκελος ανοιχτός, στον οποίο αναμένονται να προστεθούν σημαντικά στοιχεία. Όπως το αποτέλεσμα της έρευνας του γενετικού υλικού που βρέθηκε στο διαμέρισμα του ασφαλιστή, προκειμένου να διευκρινιστεί εάν μέσα σε αυτό, υπήρξε και άλλο πρόσωπο, εκτός της 47χρονης που έχει ήδη προφυλακιστεί ως υπαίτια για τον θάνατό του.

«Είναι άδικο αυτό που συμβαίνει!»

Η ίδια, μέσα από τις φυλακές, με δήλωσή της αποκλειστικά στο «LIVE NEWS», επιμένει στην αθωότητα της.

«Είναι άδικο αυτό που συμβαίνει. Είμαι κι εγώ ακόμη, σε κατάσταση σοκ. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να κατατεθούν το συντομότερο δυνατό νέα στοιχεία για την υπόθεση στον ανακριτή, ώστε να αποδειχθεί η αθωότητά μου και να βγω από τη φυλακή.

Δεν είμαι καλά ψυχολογικά, όμως, έχω όλη την οικογένειά μου στο πλευρό μου που με στηρίζει και αυτό μου δίνει κουράγιο ότι όλα θα πάνε καλά», δήλωσε η κατηγορούμενη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share