Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Έγκλημα στην Καλαμάτα: Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας του 47χρονου «Αμερικανού» - Πρόκειται για 38χρονο αλβανικής καταγωγής (Video)

Ο 38χρονος δεν έχει λευκό ποινικό μητρώο αφού το 2020 συνελήφθη για κατοχή 2 κιλών κοκαΐνη

25 Ιανουαρίου 2023 11:22
Έγκλημα στην Καλαμάτα: Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας του 47χρονου «Αμερικανού» - Πρόκειται για 38χρονο αλβανικής καταγωγής (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στην Καλαμάτα: Στη σύλληψη του δράστη της δολοφονίας του 47χρονου στην Καλαμάτα προχώρησαν οι αρχές. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για 38χρονο, αλβανικής καταγωγής, σε χωριό κοντά στο σημείο του εγκλήματος.

Σήμερα η απολογία του 22χρονου

Σήμερα, απολογείται επίσης ο 22χρονος που συνελήφθη το Σάββατο με την κατηγορία της δολοφονίας του 47χρονου «Αμερικανού» στην Καλαμάτα.

Ο 22χρονος αλβανικής καταγωγής, που ήταν συνοδηγός και αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, και ο οποίος όπως προέκυψε από την προανάκριση ήταν συνοδηγός, και αυτός που είχε κλείσει το ραντεβού με το θύμα, θα απολογηθεί έπειτα από προθεσμία που ζήτησε και έλαβε.

Γυναικοκτονία στη Νίκαια: «Στραγγαλισμό με ίχνη απόφραξης του στόματος και της μύτης...» - Η φρικιαστική έκθεση της νεκροψίας για την δολοφονία της 54χρονης (Video)

Γυναικοκτονία στη Νίκαια: Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή το πρωί έλαβε από την εισαγγελία Πειραιά ο 50χρονος που κατηγορείται ότι στραγγάλισε την 54χρονη γυναίκα του, τα ξημερώματα της Κυριακής, στο σπίτι τους, στη Νίκαια. Εναντίον του απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

Ο καθ΄ ομολογίαν δράστης, πήρε χθες το βράδυ εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου διακομίστηκε, λόγω επιληπτικής κρίσης που παρουσίασε, μετά τη σύλληψή του.

Υπενθυμίζεται ότι, λίγο μετά τις 05:00 της Κυριακής, ο 50χρονος τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και σε κατάσταση μέθης είπε: «Ελάτε στο σπίτι μου, γιατί σκότωσα την γυναίκα μου».

Οι αστυνομικοί, που έσπευσαν στο ισόγειο της οδού Βοσπόρου εντόπισαν την άτυχη γυναίκα νεκρή με σημάδια στον λαιμό της. Ο θάνατός της, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, οφείλεται, σε στραγγαλισμό με ίχνη απόφραξης του στόματος και της μύτης της.

Τι έδειξε η νεκροψία

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιατροδικαστής στη νεκροψία του κάνει λόγο για στραγγαλισμό με ίχνη απόφραξης του στόματος και της μύτης της 54χρονης, εκχυμώσεις συμβατές με τα δάχτυλα του δράστη στον λαιμό της αλλά και χτυπήματα στο κορμί του θύματος.

Ειδικά, δε, ένα χτύπημα στο βλέφαρο της 54χρονης αποτελεί δείγμα ότι είχε υποστεί ξυλοδαρμό πριν να αφήσει την τελευταία της πνοή από τα χέρια του 50χρονου.

Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν στις 05:20 τα ξημερώματα της Κυριακής (22/1) ο δράστης κάλεσε την Αστυνομία λέγοντας: «Ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου».

Όταν, στη συνέχεια, οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν τον ρώτησαν «γιατί το έκανες;» ο 50χρονος φέρεται, σύμφωνα με το Star, να απάντησε «τσακωθήκαμε όπως συνήθως και τη σκότωσα».

Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι του δράματος στη Νίκαια βρήκαν τον 50χρονο να τους περιμένει να τον συλλάβουν. Καθόταν στον καναπέ, ακριβώς δίπλα στο πτώμα της γυναίκας του.

Λίγο μετα τη σύλληψή του, έπαθε κρίση επιληψίας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν». Ωστόσο αλλά τελικά οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλειας Πειραιά καθώς σήμερα, Δευτέρα (23/1) θα οδηγηθεί στα δικαστήρια Πειραιά.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share