Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024

Έγκλημα στο Μοσχάτο: «Δεν έφυγε αλλά κρύβεται γιατί...» - Αποκαλύψεις για τη χήρα του λογιστή! (Video)

Όλα όσα είπε ο δικηγόρος της

20 Ιανουαρίου 2023 10:29
Έγκλημα στο Μοσχάτο: «Δεν έφυγε αλλά κρύβεται γιατί...» - Αποκαλύψεις για τη χήρα του λογιστή! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Ο δικηγόρος της χήρας του 50χρονου λογιστή, μίλησε στο Mega για την υπόθεση και για τις φήμες που θέλουν τη γυναίκα να έχει διαφύγει στο εξωτερικό. Την ίδια ώρα, δεκάδες φαίνεται πως είναι οι ανυποψίαστοι πολίτες που καταγγέλλουν ότι εξαπατήθηκαν από τον άνδρα, ενώ μάρτυρες περιγράφουν πως πολλά θύματα του επιτέθηκαν στον 50χρονο και τον ξυλοκόπησαν, λίγες ημέρες πριν τον θάνατό του.

«Δεν έφυγε αλλά κρύβεται γιατί...» - Αποκαλύψεις για τη χήρα του λογιστή

«Η χήρα του 50χρονου είναι στην Αθήνα, δεν υπήρξε κανένα διάστημα στο πρόσφατο παρελθόν που να έφυγε από την Ελλάδα. Δεν διέφυγε στην Αλβανία όπως έχει ακουστεί, είναι στην Ελλάδα με τα παιδιά της, και διαμένει σε οικείο πρόσωπο προσπαθώντας να διαφυλάξει την ασφάλεια των παιδιών της και της ίδιας.

Φοβάται πως κινδυνεύει καθώς, όταν γράφεται ότι πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε στην Αλβανία, κι όταν βλέπουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που φτάνουν στο σημείο να κάνουν ομαδική επίθεση στον σύζυγό της, όταν ο σύζυγός της έγινε θύμα δολοφονίας, προφανώς φοβάται».

«Την μόνη επίθεση που γνωρίζει είναι αυτή του περασμένου Σαββάτου, δύο μέρες πριν την δολοφονία του. Την πληροφορήθηκε από γείτονες του γραφείου, οι οποίοι της είπαν σε ανθρώπινο επίπεδο τι γίνεται στο γραφείο του. Έχει φύγει από το σπίτι γύρω στις 10-15 μέρες.

Δεν ξέρω εάν έφυγε γι’ αυτόν τον λόγο από το σπίτι. Δεν γνώριζε τίποτα για την δράση του συζύγου της. Αυτό που μου δήλωσε η ίδια είναι ότι δεν είδε καμία διαφορά στον τρόπο ζωής τους, ή οτιδήποτε άλλο που να αποδεικνύει ότι αυτός ο άνθρωπος πλούτισε ξαφνικά με χρήματα που να δικαιολογούνται από την εργασία του.

Ξέρω ότι είχαν έναν κοινό λογαριασμό ο οποίος εξυπηρετούσε δάνειο. Είναι στη διάθεση των αρχών να ελεγχθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της ίδιας και των συγγενικών προσώπων της, ώστε να μην υπάρχει καμία υπόνοια ότι πήρε κάποια χρήματα», συμπλήρωσε ο κ. Αθανασόπουλος.

Στο Mega μίλησε και ο δικηγόρος της οικογένειας του λογιστή, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος σημείωσε τα εξής: «Η σύζυγος πρέπει να δώσει την συγκατάθεσή της για να ανοίξουν οι λογαριασμοί. Εάν όμως είναι ένας λογαριασμός δανείου, θα πρέπει μόνες τους οι αρχές να ανοίξουν τους λογαριασμούς που είχε ο ίδιος ο δολοφονηθείς από τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του.

Είχα πει πως είναι αναμενόμενη η προφυλάκιση της κατηγορουμένης. Προφυλακίστηκε χθες η 47χρονη διότι ήταν μία πολύωρη ανάκριση, και ο ανακριτής ήθελε και θέλει να δει ποιοί κρύβονται πίσω από αυτή την υπόθεση», είπε αρχικά.

«Γνωρίζω ότι δεν υπάρχει κάποια έριδα μεταξύ των μελών της οικογένειας. Είδατε δύο βίντεο χθες. Η γυναίκα προσπάθησε να τον πνίξει με ένα κορδόνι και έπειτα του έδωσε την τελειωτικό χτύπημα αφαιρώντας τη ζωή του, με το να κλωτσήσει το σκαμνί.

Ήταν πραγματικά βασανιστήριο αυτό που πέρασε ο 50χρονος ήταν απάνθρωπο. Με 10 σπασμένα πλευρά πώς μπόρεσε να πάει να κρεμαστεί. Οι τοξικολογικές θα δείξουν εάν είχε πάρει κάποια φάρμακα ή εάν η 47χρονη του έδωσε φάρμακα για να είναι σε καταστολή», κατέληξε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share