Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις από τον πατέρα της Καρολάιν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο - «Έχει χάσει...» (Video)

«Όχι μόνο απαγορεύεται να φέρουν σε επαφή το παιδί με τον Αναγνωστόπουλο...»

18 Ιανουαρίου 2023 22:28
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέες αποκαλύψεις από τον πατέρα της Καρολάιν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο - «Έχει χάσει...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Λάβροι κατά των γονιών του πιλότου που καταδικάστηκε για τον φόνο της κόρης τους, είναι οι γονείς της Καρολάιν. Ο Ντέιβιντ Κράουτς μιλάει στον ΑΝΤ1 για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο αποκαλώντας τον «δειλό» ενώ υποστηρίζει ότι η μικρή Λυδία έχει μια ευτυχισμένη ζωή στις Φιλιππίνες. Παράλληλα, ξέσπασε η μητέρα της Καρολάιν για τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει χάσει την πατρική του ταυτότητα»

Το θέμα της επιμέλειας της κόρης της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς ήρθε στην επικαιρότητα μετά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν οι παππούδες της μικρής από την πλευρά του δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο συνήγορος της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς, Αθανάσιος Χαρμάνης, ανέφερε για την υπόθεση: «Δεν χρειάζεται αυτός που ασκεί γονική επιμέλεια καμία έγκριση από κανέναν για τον τόπο διαμονής του παιδιού. Ζητήσαμε να μεταρρυθμιστεί η επικοινωνία με την άλλη οικογένεια και να γίνεται με skype και viber, όπως κάνουν όλοι οι μετανάστες.

Συνεκδικάστηκαν χθες, οι γονείς του δολοφόνου ζήτησαν να πάρουν εκείνοι τη γονική μέριμνα. Συνέβη το εξής περιστατικό το καλοκαίρι. Επικαλούμαι τη λογική σας. Πήραν ένα παιδί, το πήραν από το σπίτι της Σουζάνα, με καύσωνα το βάλαν σε ένα αυτοκίνητο για μισή ώρα, μόλις γύρισε το παιδί στα 2 του χρόνια είπε για πρώτη φορά τη λέξη μπαμπά.

Ο Αναγνωστόπουλος έχει χάσει την πατρική του ταυτότητα, όση σχέση έχετε εσείς με τη Λυδία έχει και ο Αναγνωστόπουλος. Όχι μόνο απαγορεύεται να φέρουν σε επαφή το παιδί με τον Αναγνωστόπουλο, μπορεί να έχει και ολέθρια αποτελέσματα. Ποιο είναι το συμφέρον του παιδιού; Να ζήσει στις Φιλιππίνες ή να ανατραφεί στο περιβάλλον που ανετράφη ο δολοφόνος;»

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share