Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

Έγκλημα στο Μοσχάτο: «Αυτή ήταν ένα πουλάκι... Δεν είχε στον ήλιο μοίρα» - Αποκαλύψεις από συγγενείς της 47χρονης για τα χρήματα που φέρεται να είχε δώσει στον 50χρονο (Video)

Τι λέει ο γιος της

18 Ιανουαρίου 2023 19:09
Έγκλημα στο Μοσχάτο: «Αυτή ήταν ένα πουλάκι... Δεν είχε στον ήλιο μοίρα» - Αποκαλύψεις από συγγενείς της 47χρονης για τα χρήματα που φέρεται να είχε δώσει στον 50χρονο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Συγκλονισμένα δηλώνουν συγγενικά πρόσωπα της 47χρονης που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση του 50χρονου λογιστή στο σπίτι του στο Μοσχάτο.

Μάλιστα αυτό που τους εκπλήσσει και δεν γνώριζαν είναι το μεγάλο χρηματικό ποσό που φέρεται να είχε δώσει προς επένδυση στον ασφαλιστή η 47χρονη, η οποία τελευταία χρόνια εργαζόταν ως υπάλληλος σε ανθοπωλεία.

Μια μητέρα τριών παιδιών διαζευγμένη που πρόσφατα είχε αποκτήσει και ένα εγγονάκι. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα ανέφερε συγγενικό της πρόσωπο, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA και στο Live News.

«Πού τα βρήκε τόσα λεφτά;»

«Δεν γνώριζα. Ακόμα δεν το πιστεύω ότι αυτό το κορίτσι μπορεί να έχει κάνει κάτι τέτοιο. Εγώ τη γνώριζα από πολύ μικρή, από τότε που πηγαίνανε (με τον πρώην άντρα της) μαζί σχολείο. Είχαν κάποιο δεσμό που έφτασε στον γάμο. Κάτι δεν πήγε καλά αφού έκαναν τρία παιδιά και χώρισαν. Πρόκειται για ένα πολύ καλό παιδί, πάρα πολύ καλό παιδί. Αυτό ήταν ένα πουλάκι… Ο άνθρωπος καμία φορά δεν ξέρω σε ποιο σημείο μπορεί να φτάσει και να κάνει κάτι τέτοιο και πάλι δεν πιστεύω ότι έχει κάνει».

Ο ίδιος άνθρωπος δεν κρύβει την έκπληξή του και εκφράζει την απορία που βρήκε η 47χρονη τόσα πολλά λεφτά: «Πού τα βρήκε αυτή, αυτά τα λεφτά; Πού τα βρήκε; Αφού το κορίτσι αυτό δεν είχε στον ήλιο μοίρα».

Τι λέει ο γιος της

Στο MEGA και στο Live News μίλησε και ο γιος της 47χρονης ο οποίος όπως είπε δεν πιστεύει ότι η μητέρα του έχει κάνει όσα την κατηγορούν ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί στα χρήματα που φέρεται να έχασε από τον 50χρονο.

«Έχουν πει πάρα πολλά. Δεν έχει κάνει τίποτα η μάνα μου» δήλωσε ο γιος της και συνέχισε λέγοντας: «Δεν έχω προλάβει να της μιλήσω ήταν στην αστυνομία μέσα». Σε ερώτηση για τα χρήματα αρκέστηκε να απαντήσει: «Δεν χρειάζεται να σας πω είναι προσωπικό, θα το κρίνει η αστυνομία». Τέλος απάντησε ότι δεν γνωρίζει πόσο καιρό η μητέρα του ζητούσε από τον 50χρονο να της επιστρέψει τα χρήματα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share