Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξέσπασε στη δίκη η μητέρα του Άλκη Καμπανού: «Τα ισόβια να είναι ισόβια για όλη τους τη ζωή»

«Τώρα θα μιλήσει η δικαιοσύνη» είπε ο πατέρας του 19χρονου λίγο πριν την δίκη για τη δολοφονία από οπαδούς του ΠΑΟΚ

18 Ιανουαρίου 2023 13:04
Ξέσπασε στη δίκη η μητέρα του Άλκη Καμπανού: «Τα ισόβια να είναι ισόβια για όλη τους τη ζωή»
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης προσήλθαν το πρωί της Τετάρτης (18/1) οι γονείς του 19χρονου Άλκη Καμπανού που έπεσε νεκρός από τα δολοφονικά χτυπήματα οπαδών του ΠΑΟΚ την 1η Φεβρουαρίου 2022 στην περιοχή Χαριλάου.

Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού αρκέστηκε να πει κατά την είσοδό του στα δικαστήρια πως «ό,τι είχα να πω το είπα, τώρα θα μιλήσει η Δικαιοσύνη» ενώ ο συγκεντρωμένος κόσμος φώναζε για τη δικαίωση του 19χρονου που δολοφονήθηκε.

Από την πλευρά της, η μητέρα του Άλκη ζήτησε «τα ισόβια, να είναι ισόβια. Όλη τους τη ζωή, μέσα στη φυλακή Είναι πολύ δύσκολη ημέρα για εμάς σήμερα», ανέφερε η μητέρα του αδικοχαμένου Άλκη, Μελίνα, ενώ αναφερόμενη στο γεγονός ότι κανένας από τους κατηγορούμενους μέχρι σήμερα δεν παραδέχεται ότι χτύπησε τον 19χρονο, τόνισε ότι «αυτό θα αποδείξει η δικαιοσύνη, η οποία ξέρει».

Τη μητέρα του Άλκη συνόδευε η Ελένη Δαλακλίδου, αδερφή της Ζωής που βιάστηκε και κάηκε ζωντανή κάτω από το σπίτι της, στις 27 Δεκεμβρίου του 2012, έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο. «Ξέρω πως είναι για αυτό είμαι εδώ», ανέφερε συγκινημένη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share