Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μοσχάτο: Σοκάρουν τα λόγια της 47χρονης δολοφόνου - «Τον σκότωσα γιατί μου χρώσταγε λεφτά - Μου είχε φάει...» (video)

Τι εξετάζουν οι Αρχές

17 Ιανουαρίου 2023 16:23
Μοσχάτο: Σοκάρουν τα λόγια της 47χρονης δολοφόνου - «Τον σκότωσα γιατί μου χρώσταγε λεφτά - Μου είχε φάει...» (video)
Φωτογραφία αριστερά: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον εισαγγελέα έχει οδηγηθεί η 47χρονη, η οποία συνελήφθη για τον θάνατο του 50χρονου άνδρα στο Μοσχάτο. Μετά τη σύλληψή της, σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Όπως έχει αναφέρει η ίδια η συλληφθείσα στους αστυνομικούς, πήγε στο σπίτι του θύματος, που ήταν λογιστής στο επάγγελμα, για να μιλήσουν αναφορικά με μεγάλο ποσό το οποίο, όπως ισχυρίζεται, της χρωστούσε. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό ήταν τεράστιο και κατά πληροφορίες ανέφερε ότι της είχε «φάει» 200.000 ευρώ!

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους τσακώθηκαν και τότε πήγε να τον πνίξει με ένα κορδόνι. Επιπλέον, όπως ισχυρίστηκε η 47χρονη, στη συνέχεια ο 50χρονος πέρασε μια ζώνη στον λαιμό του και κρεμάστηκε από ένα μονόζυγο, ενώ εκείνη έσπρωξε την καρέκλα στην οποία είχε ανεβεί το θύμα. Ενώ παράλληλα δείτε και το βίντεο ντοκουμέντο με την 47χρονη να ψάχνει το σπίτι του άτυχου άνδρα λίγο πριν το άγριο έγκλημα.

«Να κρεμαστείς με τόσα λεφτά που μου έφαγες», φέρεται να του είπε. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπήρχε και τρίτο άτομο στο συμβάν και να εξαφανίστηκε πριν φτάσει στο σημείο η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 50χρονη φέρεται να είπε αρχικά στους αστυνομικούς στο διαμέρισμα ότι «τον σκότωσα γιατί μου χρώσταγε χρήματα»… Η ίδια πάντως δεν φαίνεται να έχει συνειδητοποιήσει επακριβώς τι έχει γίνει καθώς θεωρεί ενδεχομένως πως απλά τον βοήθησε να αυτοκτονήσει τραβώντας την καρέκλα… Την ίδια ώρα οι Αρχές εξετάζουν το «βιογραφικό» του 50χρονου για να δουν με τι ακριβώς ασχολούνταν και αν είχε και άλλες οικονομικές διαφορές.

«Καλέστε την Αστυνομία γιατί θα τον σκοτώσω»

Επίσης, αυτή την ώρα έχει κληθεί να καταθέσει ο περίοικος που υποστηρίζει ότι είδε τη γυναίκα να τον ρωτάει πληροφορίες για την οδό του θύματος και να τον προτρέπει να καλέσει την Αστυνομία γιατί θα σκότωνε τον 50χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας γείτονας, που άκουσε φωνές και εκκλήσεις για «βοήθεια» από το οίκημα, κάλεσε την Αστυνομία. Η γυναίκα άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς και τους είπε πως ο 50χρονος αυτοκτόνησε. Μετά από πολύωρη κατάθεση, ωστόσο, παραδέχθηκε την εμπλοκή της στον θάνατο. Την ίδια ώρα, στο «φως» ήρθε βίντεο από τις τελευταίες κινήσεις της 47χρονης πριν μπει στο σπίτι του θύματος.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Ανακοίνωση για το έγκλημα στο Μοσχάτο εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ, στην οποία αναφέρεται: «Συνελήφθη 47χρονη ημεδαπή για την ανθρωποκτονία 50χρονου χθες στο Μοσχάτο

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 16-1-2023, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά, 47χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία. Ειδικότερα, μετά από επεισόδιο που σημειώθηκε στην οικία του θύματος για οικονομικές διαφορές, η 47χρονη αποπειράθηκε αρχικά να στραγγαλίσει τον 50χρονο με τη χρήση κορδονιού.

Στη συνέχεια, το θύμα ανέβηκε σε καρέκλα που βρίσκονταν κάτω από αυτοσχέδιο βρόγχο από ζώνη σε μονόζυγο, τα οποία είχε τοποθετήσει σε προγενέστερο χρόνο προ αφίξεως της κατηγορουμένης στην οικία του, με την 47χρονη να τον παροτρύνει να αυτοκτονήσει. Όταν έβαλε το κεφάλι του στο βρόγχο, η 47χρονη απομάκρυνε την καρέκλα με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του. ​ Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share