Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άγριο έγκλημα στη Γερμανία: 17χρονος έσφαξε την καθηγήτριά του! (photo)

Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα της πράξης του

11 Ιανουαρίου 2023 12:20
Άγριο έγκλημα στη Γερμανία: 17χρονος έσφαξε την καθηγήτριά του! (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άγριο έγκλημα στη Γερμανία: Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης στην αστυνομία της πόλης Ιμπενμπύρεν της δυτικής Γερμανίας. Οι αστυνομικοί δέχτηκαν τηλεφώνημα από έναν 17χρονο, ο οποίος τούς είπε πως μόλις είχε σκοτώσει μια καθηγήτριά του! Παράλληλα, αντιμέτωποι με ένα έγκλημα πρωτοφανούς αγριότητας βρέθηκαν οι αστυνομικοί στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ.

Καμία αντίσταση

Σύμφωνα με αστυνομικούς, στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, ο 17χρονος μαθητής φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου μια 55χρονη καθηγήτριά του σε επαγγελματική σχολή της περιοχής, στην οποία επιτέθηκε όταν την πέτυχε μόνη της σε μια αίθουσα. Στη συνέχεια, ο φερόμενος ως δράστης τηλεφώνησε ο ίδιος στην αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ένα ελικόπτερο διάσωσης και ένα ασθενοφόρο. Μάλιστα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της γερμανικής αστυνομίας, όταν οι αστυνομικοί τού πέρασαν χειροπέδες, δεν προέβαλε καμία αντίσταση. Το κίνητρο της δολοφονικής επίθεσης, πάντως, παραμένει μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστο.

Φρίκη στο Παρίσι: Ποια είναι η γυναίκα που βίασε, βασάνισε και στραγγάλισε προτού κόψει... το λαιμό της 12χρονης Λόλα - Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

Σοκαρισμένη είναι ακόμα η Γαλλία από το ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε σε γειτονιά του Παρισιού την περασμένη Παρασκευή, οπότε ένα 12χρονο κορίτσι, η Λόλα Νταβιέ, βρέθηκε δολοφονημένο μέσα σε μια βαλίτσα, ενώ είχε προηγουμένως υποστεί βιασμό και βασανιστήρια.

Νο.1 ύποπτη για τον βιασμό, τον βασανισμό και τη δολοφονία της 12χρονης είναι μια 24χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Αλγερία, γνωστή ως Ντάμπια Μπ. Η εν λόγω γυναίκα φέρεται να ήταν άστεγη και να αντιμετώπιζε σοβαρότατα ψυχολογικά προβλήματα.

Σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου, οι εισαγγελικές Αρχές είπαν ότι, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, η 24χρονη διατύπωσε πολλούς διαφορετικούς ισχυρισμούς, πότε παραδεχόμενη και πότε αρνούμενη τα γεγονότα της υπόθεσης.

Τελικά όμως παραδέχθηκε ότι πήγε το κορίτσι στο διαμέρισμα της αδελφής της – που μένει στο ίδιο κτίριο με την οικογένεια της μικρής – και το ανάγκασε να κάνει ντους. Στη συνέχεια κακοποίησε σεξουαλικά την Λόλα και προέβη σε άλλες βίαιες πράξεις εις βάρος της, που προκάλεσαν τον θάνατό της.

Η 12χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια πλαστική βαλίτσα, με δεμένα τα χέρια και τα πόδια της και εμφανή σημάδια βασανισμού στο σώμα της. Στα πόδια της ήταν κολλημένα δύο χαρτάκια post- it, με τους αριθμούς 1 και 0.

Λίγες ώρες πριν τον εντοπισμό της βαλίτσας σε μια αυλή, κοντά στο σπίτι του κοριτσιού, οι κάμερες ασφαλείας της πολυκατοικίας όπου διέμενε την είχαν καταγράψει να μπαίνει στο κτήριο μαζί με την 24χρονη. Η 24χρονη καταγράφηκε αργότερα να βγαίνει από την πολυκατοικία, κρατώντας μια βαλίτσα.

Σύμφωνα με πηγή με γνώση της σχετικής έρευνας, που μίλησε στην Daily Mail, η 24χρονη «καυχιόταν ότι πουλούσε ανθρώπινα όργανα».

«Σύμφωνα με τα στοιχεία, το κορίτσι οδηγήθηκε στο υπόγειο του κτιρίου όπου βασανίστηκε, βιάστηκε, και στραγγαλίστηκε, προτού της κόψουν τον λαιμό… Η ύποπτη πιστεύεται ότι υποφέρει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Ζούσε στον δρόμο αλλά είχε συγγενείς και φίλους στο Παρίσι», είπε η πηγή.

Έξι άτομα, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης αδελφής της Ντάμπια, Φρίντα Μπ. συνελήφθησαν σε σχέση με την υπόθεση.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και ένας 43χρονος άνδρας που κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία, αφού μετέφερε την 24χρονη με το αμάξι του μετά το έγκλημα. Ορισμένοι από τους συλληφθέντες έχουν ήδη αφεθεί ελεύθεροι, καθώς οι Αρχές πιστεύουν πλέον ότι η 24χρονη έδρασε μόνη της.

Η έρευνα για την 12χρονη ξεκίνησε, όταν οι γονείς της ανησύχησαν, καθώς το κορίτσι αργούσε να επιστρέψει σπίτι του την Παρασκευή από το σχολείο.

Ο πατέρας της, ο οποίος εργάζεται κάποιες ώρες ως θυρωρός στο κτήριο όπου έμεναν, ανέτρεξε στο υλικό των καμερών ασφαλείας και με φρίκη διαπίστωσε ότι η κόρη του εισήλθε στην πολυκατοικία, συνοδευόμενη από μια άγνωστη γυναίκα. Η μητέρα της 12χρονης δήλωσε τότε την εξαφάνισή της και ανάρτησε μήνυμα στα social media, ζητώντας βοήθεια και πληροφορίες.

Μάρτυρες από τη γειτονιά κατέθεσαν ότι είχαν δει την Ντάμπια Μπ. να σέρνει την πλαστική βαλίτσα, που ήταν «λερωμένη με αίμα» και «μύριζε χλωρίνη». Περιέγραψαν μια γυναίκα με αλλόκοτη συμπεριφορά, η οποία φέρεται, μάλιστα, να ζήτησε βοήθεια από έναν περαστικό, τάζοντάς του ότι θα τον πληρώσει με λεφτά από «εμπόριο οργάνων».

«Η φερόμενη δολοφόνος κέρδισε με κάποιον τρόπο την εμπιστοσύνη του θύματος και την οδήγησε σε υπόγειο κάτω από κτίριο, όπου συνέβη η επίθεση. Η δράστιδα έκανε λόγο για εμπόριο οργάνων, αλλά τίποτα απ’ όσα είπε δεν έβγαζε νόημα. Έδρασε μόνη της, χωρίς εξαναγκασμό, και κακοποίησε το θύμα προτού το σκοτώσει», είπε πηγή με γνώση των ερευνών.

Η Λόλα Νταβιέ ήταν μαθήτρια στο σχολείο Ζορζ Μπρασέν, σε απόσταση λίγων μόνο μέτρων από το σπίτι της. Κάτοικοι της περιοχής και γονείς συμμαθητών της αφήνουν τις τελευταίες ώρες λουλούδια έξω από την πολυκατοικία της, ενώ όλη η τοπική κοινωνία δηλώνει «συγκλονισμένη» και τρομοκρατημένη από το βίαιο έγκλημα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share