Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» για τα Γλυκά Νερά 10 μήνες μετά την καταδίκη Αναγνωστόπουλου: Άμεση σύνδεση του φόνου της Καρολάιν με την αυτοκτονία του Σταύρου Δογιάκη;

Επανέρχεται το σενάριο μετά τις αποκαλύψεις του πατέρα της άτυχης κοπέλας

5 Ιανουαρίου 2023 14:57
«Βόμβα» για τα Γλυκά Νερά 10 μήνες μετά την καταδίκη Αναγνωστόπουλου: Άμεση σύνδεση του φόνου της Καρολάιν με την αυτοκτονία του Σταύρου Δογιάκη;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο φάκελος του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, επανέρχεται στο φως, μετά τις δηλώσεις του πατέρα της Καρολάιν Κράουτς, που αναφέρει πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε σχέση με συμμορία ναρκωτικών.

Μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μάλιστα, αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά πιθανή σύνδεση με την αυτοκτονία του εστιάτορα Σταύρου Δογιάκη. Κάτι τέτοιο είχε φημολογηθεί και όταν ο Δογιάκης αυτοκτόνησε, χωρίς όμως να προχωρήσουν οι έρευνες.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος σχολίασε τις δηλώσεις του πατέρα της Καρολάιν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και τις σχέσεις του με συμμορία ναρκωτικών. «Μου κάνει εντύπωση που τα λέει τώρα αυτά ο πατέρας της. Κάνει κάποιους συνδυασμούς» είπε αρχικά.

«Και εγώ είχα κάνει συνδυασμούς τότε. Με τον θάνατο ενός εστιάτορα, όπου σύχναζε ο Μπάμπης και με την Καρολάιν και βρέθηκε αυτοκτονημένος κατά τους ιατροδικαστές με δύο σφαίρες στο κεφάλι. Οι δικές μου πληροφορίες τότε τουλάχιστον έλεγαν ότι είχε ταξιδέψει με το ελικόπτερο με τον Μπάμπη κάποιες φορές στο παρελθόν» περιέγραψε.

«Είναι ένα έναυσμα νομικά ποτέ δεν είναι αργά, υπάρχει τώρα η δυνατότητα οι ελληνικές αρχές να το πιάσουν από εκεί και να ψάξουν τα υπόλοιπα κενά» πρόσθεσε.

«Θα πρέπει να ανοίξει ο φάκελος της αυτοκτονίας του εστιάτορα, στο οποίο σύχναζε η Καρολάιν και πρέπει να γίνουν κάποιοι συνδυασμοί» σχολίασε ζητώντας να χυθεί φως.

Η αντίδραση της οικογένειας Αναγνωστόπουλου

Μετά την καταγγελία που έκανε ο πατέρας της Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά, ήρθε η πρώτη αντίδραση της οικογένειας του πιλότου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό στον ΑΝΤ1, η οικογένεια είναι αναστατωμένη από τις καταγγελίες του Ντέιβιντ Κράουτς ότι δηλαδή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τη δολοφόνησε για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό, οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου δεν ξέρουν πώς αυτές οι αποκαλύψεις θα επηρεάσουν τη δίκη στο Εφετείο για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου προτιμά να κρατήσει χαμηλούς τόνους για το κύκλωμα ναρκωτικών, το οποίο κατήγγειλε ο πατέρας της Καρολάιν, όμως η ρήξη στο δικαστήριο θεωρείται δεδομένη. Μάλιστα, η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου δεν βλέπει τη μικρή Λυδία και γι' αυτό σημειώνει: «Δεν ξέρουμε καν που βρίσκεται η μικρή, έχουμε να τη δούμε μήνες» λένε. Το αίτημά τους είναι ένα και ξεκάθαρο: να επιστρέψει η Λυδία στην Ελλάδα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share