Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Δεν ξέρουμε καν που βρίσκεται η μικρή...» - Ξεσπούν οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά τις "βόμβες" του πατέρα της Καρολάιν

«Έχουμε να τη δούμε μήνες...»

5 Ιανουαρίου 2023 13:15
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Δεν ξέρουμε καν που βρίσκεται η μικρή...» - Ξεσπούν οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά τις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έκανε ο πατέρας της Καρολάιν, της νεαρής κοπέλας που δολοφονήθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, η Κέλλυ Χεινοπώρου εξασφάλισε την πρώτη αντίδραση των γονιών του για το Πρωινό.

Η δημοσιογράφος, επικαλούμενη άτομο πολύ κοντά στην οικογένεια του πιλότου, επεσήμανε ότι υπήρξε αναστάτωση για τα λεγόμενα του Ντέιβιντ Κράουτς, καθώς δεν ξέρουν πώς αυτές οι αποκαλύψεις θα επηρεάσουν τη δίκη στο Εφετείο για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Μάλιστα, θέλησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους για το κύκλωμα των ναρκωτικών για το οποίο έκανε λόγο ο πατέρας της Καρολάιν, όμως ετοιμάζονται για ρήξη στο δικαστήριο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι είναι απογοητευμένοι από τη μόνιμη εγκατάσταση της κόρης του στις Φιλιππίνες. «Δεν ξέρουμε καν που βρίσκεται η μικρή, έχουμε να τη δούμε μήνες» λένε. Το αίτημά τους είναι ένα και ξεκάθαρο: να επιστρέψει η Λυδία στην Ελλάδα.

 Ξεσπούν οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά τις 'βόμβες' του πατέρα της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Πίεζε τα μάτια του για να προκαλέσει δάκρυα» - Ειδικός στη γλώσσα του σώματος "κατακεραυνώνει" τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα ψέματα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που δολοφόνησε τη σύζυγό του, Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, αποκαλύπτει ένας ειδικός στη γλώσσα του σώματος στο πλαίσιο ενός νέου ντοκιμαντέρ για το έγκλημα που συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία.

«Πίεζε τα μάτια του για να προκαλέσει δάκρυα» και να εξαπατήσει τις ελληνικές Αρχές ότι θρηνούσε τον θάνατο της μόλις 20 ετών Καρολάιν. Παράλληλα, πριν λίγες ημέρες μία απόφαση "βόμβα" πήρε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσα από τις φυλακές.

Όπως αναφέρει η Sun και αναμεταδίδει η Daily Mail, ο Δρ Κλιφ Λάνσλεϊ, ειδικός στη γλώσσα του σώματος, μιλά στο ντοκιμαντέρ «The Murder of Caroline Crouch: A Faking It Special» και εξηγεί ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, στην πραγματικότητα πρόδωσε την ενοχή του με τη συμπεριφορά του από το πρώτο λεπτό.

«Προσπαθούσε να δημιουργήσει την εντύπωση ότι ήταν θλιμμένος και πίεζε τα δάχτυλά του στη γωνία των ματιών για να μπορέσει να κλάψει».

Σε ένα από τα πλάνα που μιλούσε δήθεν συντετριμμένος στους δημοσιογράφους για τη δολοφονία της γυναίκας του «τραβάει τόσο πολύ τα βλέφαρά του που σχεδόν γυρίζουν προς τα έξω» λέει ο Δρ Κλιφ.

«Θέλει να δείξει ότι είναι θλιμμένος. Αλλά βλέποντας ολόκληρο το πρόσωπό του, δεν υπάρχει ίχνος θλίψης» τονίζει ο ειδικός.

Ειδικός στη γλώσσα του σώματος

Ο ειδικός στη γλώσσα του σώματος ισχυρίζεται ακόμα ότι άλλη μία ένδειξη ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έλεγε ψέματα είναι ότι, μιλώντας στις κάμερες, είναι ότι ανασήκωνε μόνο τον έναν του ώμο. Όπως λέει, στα 30 χρόνια καριέρας του, δεν έχει δει ποτέ κάποιον που λέει την αλήθεια να σηκώνει μόνο τον έναν ώμο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share