Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Οικογενειακό έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Γόνος γνωστής οικογένειας της πόλης ο 29χρονος που σκότωσε τη μητέρα του

Μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική

22 Δεκεμβρίου 2022 18:26
Οικογενειακό έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Γόνος γνωστής οικογένειας της πόλης ο 29χρονος που σκότωσε τη μητέρα του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γόνος γνωστής οικογένειας της Θεσσαλονίκης, με δραστηριότητες στον τομέα της ένδυσης είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος μητροκτόνος, ο οποίος χθες (21/12) το απόγευμα δολοφόνησε την 60χρονη μητέρα του στην Καλαμαριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, άτομα που γνωρίζουν την οικογένεια, έκαναν λόγο για ανθρώπους που δεν έχουν δώσει ποτέ δικαίωμα ενώ δε γνώριζαν ότι ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Ο δικηγόρος του μητροκτόνου, κ. Λεωνίδας Σιδηρόπουλος, σημείωσε πως ο δράστης δεν έχει καταλάβει ότι τέλεσε το έγκλημα.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, είπε νωρίτερα σήμερα πως πρόκειται για ένα σοβαρά διαταραγμένο άτομο, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το thestival.gr.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το απόγευμα, γύρω στις 5:30 μ.μ, άρχισαν να ακούγονται φωνές και θόρυβοι μέσα στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου στην οδό Παπαδιαμάντη στην Καλαμαριά, και οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσε πολύ γρήγορα ισχυρή αστυνομική δύναμη, ωστόσο το έγκλημα είχε ήδη συμβεί με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τον 29χρονο, ο οποίος φέρεται αμέσως μετά να ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη μητέρα του.

Ο 29χρονος, που φέρεται να κατάφερε πολλά χτυπήματα στην 60χρονη, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, βρισκόταν εντός του διαμερίσματος, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο φερόμενος ως δράστης στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε μακροσκοπικά ότι η άτυχη γυναίκα έφερε τραύματα από νύσσον - τέμνων όργανο, καθώς και θλών όργανο. Σύμφωνα με την αστυνομία από το διαμέρισμα κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι κουζίνας και βαράκια γυμναστικής.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share