Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μαφιόζικη επίθεση στη Νέα Σμύρνη: «Η σφαίρα θα με έβρισκε στο κεφάλι» - Ανατριχιαστική η κατάθεση της 32χρονης

«Ήμουν πλάτη και δεν είδα τον δράστη την ώρα που μπήκε...»

19 Δεκεμβρίου 2022 21:03
Μαφιόζικη επίθεση στη Νέα Σμύρνη: «Η σφαίρα θα με έβρισκε στο κεφάλι» - Ανατριχιαστική η κατάθεση της 32χρονης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μόλις έξι δευτερόλεπτα χρειάστηκε ο δράστης της μαφιόζικης επίθεσης που έγινε το βράδυ της Κυριακής (18/12) στη Νέα Σμύρνη για να σκοτώσει τον 41χρονο στόχο του, και να τραυματίσει θανάσιμα τον 44χρονο που καθόταν στο ίδιο τραπέζι, στην κατάμεστη καφετέρια της πλατείας. Από χθες, τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα συγκλονιστικά βίντεο που δείχνουν τη χειρουργική ακρίβεια με την οποία ο δράστης εκτέλεσε την αποστολή του και εξαφανίστηκε.

«Δεν κατάλαβα ότι είχα τραυματιστεί, μέχρι που είδα τα αίματα»

Ταυτόχρονα, μία νεαρή γυναίκα είναι στο νοσοκομείο καθώς χτυπήθηκε από την επίθεση του αγνώστου στην καφετέρια. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η Μίνα Καραμήτρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, η τραυματίας χτυπήθηκε από μία σφαίρα ενώ έπινε καφέ στον χώρο με την αδερφή της. Η32χρονη γυναίκα μίλησε στους αστυνομικούς και, από τη μαρτυρία της, είναι σαφές ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι τραγικά για την ίδια. Αυτό το οποίο την έσωσε είναι ότι καθόταν στο μπαρ όρθια γιατί, αν ήταν καθιστή, ακριβώς επειδή καθόταν ακριβώς πίσω από τα δύο θύματα, οι σφαίρες θα την έβρισκαν στο κεφάλι.

«Ήμουν με την αδελφή μου στο μπαρ, πίσω ακριβώς από το τραπέζι που κάθονταν οι δύο άνδρες, που είναι νεκροί. Ήμασταν όρθιες και μιλούσαμε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ήμουν πλάτη και δεν είδα τον δράστη την ώρα που μπήκε. Άκουσα τους πυροβολισμούς και έβλεπα τον πανικό στο μαγαζί. Στην αρχή, δεν κατάλαβα ότι είχα τραυματιστεί, μέχρι που είδα τα αίματα. Λίγα δευτερόλεπτα πριν εισβάλλει ο δράστης στο μαγαζί, αλλάξαμε θέσεις με την αδελφή μου. Αλλιώς θα ήταν αυτή τώρα στη θέση μου κι ευτυχώς που ήμασταν όρθιες αλλιώς θα με έβρισκε η σφαίρα στο κεφάλι».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share