Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άγριο έγκλημα στο Μαρούσι: Με ψυχολογικά προβλήματα η 17χρονη που έσφαξε την 22χρονη φίλη της - Σήμερα η απολογία της (Video)

Ο πατέρας της δράστιδος βρήκε την 22χρονη σε μια λίμνη αίματος - Πολύ πιθανός ο εγκλεισμός της

12 Δεκεμβρίου 2022 08:06
Άγριο έγκλημα στο Μαρούσι: Με ψυχολογικά προβλήματα η 17χρονη που έσφαξε την 22χρονη φίλη της - Σήμερα η απολογία της (Video)
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στο Μαρούσι: Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της άγριας δολοφονίας με μαχαίρι 22χρονης από 17χρονη φίλη της στο Μαρούσι.

Η ανήλικη φέρεται να κατακρεούργησε την 22χρονη φίλη της η οποία τη φιλοξενούσε στο σπίτι της, σε διαμέρισμα επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου. Σύμφωνα με πληροφορίες η 17χρονη αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα για τα οποία έπαιρνε και φαρμακευτική αγωγή. Το έγκλημα έγινε ύστερα από λογομαχία, η 17χρονη έχει συλληφθεί και η υπόθεση εξετάζεται από τις αστυνομικές Αρχές.

Η σχέση των δύο κοριτσιών και το πρόσωπο που ειδοποίησε τις Αρχές

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα δύο κορίτσια, η 22χρονη και η 17χρονη που την μαχαίρωσε θανάσιμα, φέρονται να διατηρούσαν ερωτική σχέση και πριν το συμβάν να υπήρξε ανάμεσά τους διαφωνία.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η 17χρονη κοπέλα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή, ενώ ο πατέρας της είναι αυτός που ενημέρωσε τις Αρχές για ό,τι είχε συμβεί.

Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη έπεσε νεκρή αφού δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές στο σώμα της ενώ βρισκόταν στο σπίτι της στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στο οποίο φιλοξενούσε την 17χρονη.

Ο πατέρας της δράστιδος βρήκε την 22χρονη σε μια λίμνη αίματος

Σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα φέρεται να αντιμετωπίζει η 17χρονη, η οποία μαχαίρωσε μέσα στο σπίτι της στο Μαρούσι την 22χρονη φίλη της.

Ο πατέρας της, γνωστός καρδιολόγος στην περιοχή, είπε στους αστυνομικούς ότι η κόρη του λαμβάνει ειδική αγωγή, λόγω των σοβαρών ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Ήταν αυτός μάλιστα, ο οποίος βρήκε την άτυχη κοπέλα μέσα σε μια λίμνη αίματος και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες η 17χρονη φιλοξενούσε την 22χρονη στο σπίτι της, με την οποία ήταν καλές φίλες. Όμως χθες το απόγευμα, γύρω στις 18:20 υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, η ανήλικη δολοφόνησε τη φίλη της με μαχαίρι μέσα στο σπίτι της.

Το θύμα έφερε πολλές μαχαιριές στο λαιμό και στο σώμα, ενώ εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Η μητέρα μάλιστα της 17χρονης, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι μπήκε στο δωμάτιο και την βρήκε βουτηγμένη στο αίμα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η δράστις ομολόγησε το έγκλημα, όμως δεν έχει πει πολλά ακόμα για τα αίτια που την οδήγησαν σε αυτό.

Οι γείτονες μιλούν για μια πολύ καλή οικογένεια, που δεν είχε δημιουργήσει ποτέ προβλήματα, ούτε είχε δώσει αφορμές για σχόλια, ενώ ήταν γνωστό ότι η 17χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share