Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δολοφονία στο Μαρούσι: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για το θάνατο της 22χρονης - Φέρεται να είχε ερωτική σχέση με την 17χρονη

Έρευνες για τα ακριβή αίτια της πράξης διεξάγουν οι Αρχές

11 Δεκεμβρίου 2022 23:30
Δολοφονία στο Μαρούσι: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για το θάνατο της 22χρονης - Φέρεται να είχε ερωτική σχέση με την 17χρονη
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρει το έγκλημα με δράστιδα μια κοπέλα μόλις 17 ετών και θύμα την 22χρονη φίλη της, στο Μαρούσι. Όλα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής (11/12), όταν η 22χρονη πήγε στο σπίτι της 17χρονης φίλης της.

Κάτω από αδιευκρίνιστους λόγους τα δυο κορίτσια φαίνεται πως τσακώθηκαν.

Τότε η 17χρονη πήρε ένα μαχαίρι και άρχισε να μαχαιρώνει την 22χρονη φίλη της σε διάφορα σημεία του σώματός της, αλλά τα τραύματα στο λαιμό ήταν τα μοιραία…

Δολοφονία 22χρονης στο Μαρούσι
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Την αστυνομία ειδοποίησε ο πατέρας της 17χρονης, ο οποίος είναι και γνωστός καρδιολόγος στην περιοχή, όταν γύρισε στο σπίτι και αντίκρισε την 22χρονη μες στα αίματα.

Δυστυχώς, όμως, το θύμα είχε ήδη υποκύψει στα πολλαπλά τραύματά της. Πληροφορίες αναφέρουν πως η 17χρονη αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Μαρούσι: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για το θάνατο της 22χρονης - Φέρεται να είχε ερωτική σχέση με την 17χρονη

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει το αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (11/12) στο Μαρούσι, μετά τα νέα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια να συγκλονίζουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και διάφορα δημοσιεύματα, τα δύο κορίτσια, η 22χρονη και η 17χρονη που την μαχαίρωσε θανάσιμα, φέρονται να διατηρούσαν ερωτική σχέση και πριν το συμβάν να υπήρξε ανάμεσά τους διαφωνία.

Δεν είχε επαφή με το περιβάλλον

Ήταν κατατονική και έδειχνε να μην έχει επαφή με το περιβάλλον, ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός που την εντόπισε. Στην ασφάλεια, όπου μεταφέρθηκε η 17χρονη, κατάφερε να πει μερικά πράγματα στους αστυνομικούς για το πως έγινε το έγκλημα και απέδωσε, χωρίς όμως να δώσει ιδιαίτερες λεπτομέρειες, την επίθεση σε αντιζηλία.

Το σπίτι στο Μαρούσι όπου δολοφονήθηκε η 22χρονη από τη 17χρονη
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Στα γραφεία της αστυνομίας οδηγήθηκαν και οι γονείς της ανήλικης οι οποίοι ανέφεραν στους αστυνομικούς πως η κόρη τους, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, κάτι που θα επιβεβαιώσουν τις επόμενες ώρες.

Αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί η νεκροτομή για να διαπιστωθεί ο αριθμός των μαχαιριών που δέχθηκε η 22χρονη, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να εξακρίβωση τα αίτια του εγκλήματος, που οδήγησε στον θάνατο μια νέα κοπέλα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share