Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Προκλητικός ο γυναικοκτόνος στον Πειραιά: «Την αγαπώ ακόμη - Μου είπε ότι θα βρει άλλον άνδρα, έβγαλα όπλο και...» (video)

«Το είχα κάτω από το μαξιλάρι του καναπέ...»

6 Δεκεμβρίου 2022 13:58
Προκλητικός ο γυναικοκτόνος στον Πειραιά: «Την αγαπώ ακόμη - Μου είπε ότι θα βρει άλλον άνδρα, έβγαλα όπλο και...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Ζητάω συγγνώμη, την αγαπάω ακόμη». Αυτό είπε ο 25χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος, που το περασμένο Σάββατο (3/12) σκότωσε τη 19χρονη σύντροφό του, στο σπίτι του στον Πειραιά, μετά από καβγά.

Ο 25χρονος φέρεται να υποστήριξε πως ο καβγάς ανάμεσά τους ξεκίνησε όταν η 19χρονη αναφέρθηκε σε κάποιες φωτογραφείς του ίδιου με άλλες γυναίκες και του έκανε σκηνή ζηλοτυπίας.

«Έβγαλα το όπλο και την πυροβόλησα»

«Καθόμασταν στον καναπέ και παίζαμε φρουτάκια. Κάποια στιγμή (η 19χρονη) αναφέρθηκε σε κάποιες φωτογραφίες από τα social media, που της είχαν στείλει οι φίλες της και με έδειχναν με κάποιες γυναίκες. Ξεκίνησε ο καβγάς, μου έλεγε ότι θα βρει άλλον άνδρα.

Έβγαλα το όπλο που το είχα κάτω από το μαξιλάρι του καναπέ και την πυροβόλησα. Στη συνέχεια πήγα έκανα μπάνιο και έφυγα από το σπίτι. Πήγα στο σπίτι της αδερφής μου, αλλά δεν είπα τίποτε», φέρεται να υποστήριξε. Ο 25χρονος Αλβανός κρατείται και αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (08/12) μετά την προθεσμία που έλαβε.

Ρίξιμο ευθυνών στην άτυχη κοπέλα - Στοιχεία και για προηγούμενες απειλές εναντίον της

Ανατριχιάζουν οι καινούργιες εξελίξεις από την νέα γυναικοκτονια που πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά με θύμα μια 19χρονη κοπέλα που δολοφονήθηκε απο τον σύντροφό της. Δείτε επίσης την μετάνοια του 25χρονου δολοφόνου.

Στην αρχή, ο 25χρονος σύντροφός της κοπέλας παραδέχθηκε την πράξη του και δήλωσε οτι διέπραξε το έγκλημα εν βρασμό ψυχής, «θόλωσε» γι’ αυτό και σκότωσε την άτυχη κοπέλα.

Στο δικαστήριο ο 25χρονος

Ο δολοφόνος της 19χρονης βγαίνει από το αυτοκίνητο της αστυνομίας έξω από τα δικαστήρια του Πειραιά. Φορά κουκούλα και μάσκα για να κρύψει το πρόσωπό του. Με τις χειροπέδες πίσω από την πλάτη και τους αστυνομικούς να δημιουργούν κλοιό γύρω του, μπαίνει στο δικαστικό μέγαρο και οδηγείται στον Εισαγγελέα. 24 ώρες πριν, με μια σφαίρα είχε σκοτώσει εν ψυχρώ τη σύντροφό του.

Ρίχνει την ευθύνη στο θύμα

Τα ξημερώματα του Σαββάτου το ζευγάρι συναντήθηκε για επιστρέψει στο σπίτι που έμεναν στον Πειραιά. Και οι δύο δούλευαν το προηγούμενο βράδυ μέχρι αργά σε νυχτερινά κέντρα σε Τρούμπα και Καλλιθέα. Όταν έφτασαν στο σπίτι, ξεκίνησε ξανά ένας καυγάς μεταξύ του 25χρονου και της 19χρονης.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος τότε, με απόλυτη ψυχραιμία, έβαλε το όπλο κάτω το σαγόνι της κοπέλας και πάτησε την σκανδάλη. Η 19χρονη ήταν στον καναπέ καθισμένη και εκεί την εγκατέλειψε, με την ιατροδικαστική εξέταση να αποκαλύπτει πως την πυροβόλησε από ελάχιστη απόσταση.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share