Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Μετανιωμένος δηλώνει ο 25χρονος που σκότωσε την 19χρονη σύντροφό του - Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί (Video)

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του

4 Δεκεμβρίου 2022 13:35
Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Μετανιωμένος δηλώνει ο 25χρονος που σκότωσε την 19χρονη σύντροφό του - Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Προθεσμία ζήτησε και έλαβε για να απολογηθεί για τη δολοφονία της 19χρονης συντρόφου του ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος του Πειραιά.

Ο 25χρονος οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής στον εισαγγελέα, όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοχρησία και οπλοκατοχή κι ακολούθως οδηγήθηκε ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας, όπου πήρε προθεσμία μέχρι την Πέμπτη (8/12).

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο στυγνός δολοφόνος, που σκότωσε με δύο σφαίρες στο κεφάλι την άτυχη κοπέλα, δηλώνει τώρα «συντετριμμένος» και «μεταμελημένος»!

Ο δικηγόρος του, πρόσθεσε πως δεν έχει λάβει την δικογραφία και την υπόθεση τη γνωρίζει μόνο από τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο και τις ειδήσεις, ενώ θα επισκεφθεί τον πελάτη του μαζί με τον συνεργάτη του αύριο στο κρατητήριο για να ενημερωθεί από τον 24χρονο. Η απολογία του είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 το πρωί της Πέμπτης ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας.

«Δεν θα ήθελα να κάνω μια πρόωρη τοποθέτηση για το αν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών», δήλωσε ο δικηγόρος του δράστη, κ. Χρήστος Ντιβανίδης και περιμένει να λάβει τη δικογραφία στα χέρια του.

Ο 24χρονος μετά το έγκλημα, εμφανίστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά και παραδόθηκε, ομολογώντας ότι σκότωσε την σύντροφο του. Ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ζήλευε τη 19χρονη και ότι είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, πριν πάρει το όπλο και την πυροβολήσει δύο φορές στο κεφάλι.

«Ηρθα να παραδοθώ. Σκότωσα τη σύντροφό μου. Είναι νεκρή στο σπίτι», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega.

Η δολοφονία σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν η 19χρονη κοπέλα πήγε στο σπίτι του 24χρονου συντρόφου της στην οδό Βάμβα 18 στον Πειραιά. Ο δράστης αφού πυροβόλησε και σκότωσε με δύο σφαίρες στο κεφάλι τη σύντροφό του, έκρυψε το όπλο στην κατάψυξη και στη συνέχεια παραδόθηκε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share