Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Οι τσακωμοί, τα ναρκωτικά, η ζήλια και η τελευταία ανάρτηση του δολοφόνου - Πώς έγινε το άγριο φονικό (Video)

Πυροβόλησε τη 19χρονη εξ επαφής στον καναπέ και έβαλε το όπλο στην κατάψυξη

4 Δεκεμβρίου 2022 08:07
Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Οι τσακωμοί, τα ναρκωτικά, η ζήλια και η τελευταία ανάρτηση του δολοφόνου - Πώς έγινε το άγριο φονικό (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η νέα γυναικοκτονία στον Πειραιά, ενώ διαρκώς έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία για τη σχέση του 25χρονου δράστη και της 19χρονης.

Υπενθυμίζεται πως η νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν η 19χρονη κοπέλα πήγε στο σπίτι του 25χρονου συντρόφου της, και οι δύο αλβανικής καταγωγής, στην οδό Βάμβα 18 στον Πειραιά. Εκείνη δούλευε σε μπαρ στην Καλλιθέα και εκείνος σε νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά και οι εντάσεις στη σχέση τους ήταν συχνές, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Συχνοί τσακωμοί

Το ζευγάρι καβγάδισε για λόγους ζηλοτυπίας, όπως είπε στις Αρχές ο ίδιος ο δράστης και τότε εκείνος, έχοντας κάνει χρήση ναρκωτικών, πήρε το όπλο, το οποίο είχε προμηθευτεί από Ρουμάνους έναν χρόνο πριν, και πυροβόλησε την 19χρονη σύντροφό του στο κεφάλι, την ώρα που εκείνη καθόταν στον καναπέ.

Έπειτα, ο 25χρονος πήγε στην αστυνομία, στο Α.Τ της περιοχής και παραδόθηκε ομολογώντας ότι σκότωσε την 19χρονη σύντροφό του. Το όπλο, όπως αποκάλυψε, το είχε κρύψει στην κατάψυξη.

«Η κοπέλα ήταν αθόρυβη, εκείνος φώναζε συχνά»

Οι γείτονες λένε πως η άτυχη κοπέλα ήταν χαμηλών τόνων, αθόρυβη, ενώ ο 25χρονος φώναζε συχνά.

«Την έβλεπα να μπαινοβγαίνει. Ήταν συχνά εδώ. Ο 25χρονος ήταν γενικά δραστήριος: φωνές, κόσμος… Την προηγούμενη εβδομάδα άκουσα μια φασαρία. Η κοπέλα ήταν πολύ κλειστή, πολύ μαζεμένη», είπε γειτόνισσα του ζευγαριού, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Η τελευταία ανάρτηση του δράστη

Σύμφωνα με την τηλεόραση του Star, λίγο πριν ή λίγο μετά την δολοφονία, ο 25χρονος- αλβανικής καταγωγής – είχε κάνει την τελευταία του ανάρτηση στα social media. Στην ανάρτησή του αυτή έγραψε: «Αδυναμίες… Δεν είχες καμία. Είχα μία… Αγαπούσα».

H τελευταία ανάρτηση του δολοφόνου της γυναικοκτονίας στον Πειραιά

Πώς έγινε το άγριο φονικό

Η άτυχη 19χρονη είχε μόλις σχολάσει από το μπαρ που εργαζόταν στην Καλλιθέα. Πήγε λοιπόν, στο σπίτι του 25χρονου συντρόφου της στην οδό Βαμβα στα Καμίνια, όπου και ξεκίνησε ένας άγριος καβγάς. Τότε, εκείνος άρπαξε το όπλο που είχε προμηθευτεί παράνομα πριν από έναν χρόνο από Ρουμάνους και την σκότωσε από απόσταση αναπνοής κι ενώ η κοπέλα καθόταν στον καναπέ.

«Τσακωθήκαμε και κάποια στιγμή πάνω στην ένταση και ενώ βρισκόμουν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, πήρα το πιστόλι και την πυροβόλησα» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 25χρονος, σύμφωνα με το ΣΚΑΪ.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share