Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023

Έγκλημα στα Γλυκλα Νερά: Κεραυνός εν αιθρία για τον Μπάμπη! Η απόφαση των γονιών του που «σάστισε» τον πιλότο (Video)

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υππόθεση της στυγερής δολοφονίας

25 Νοεμβρίου 2022 14:03
Έγκλημα στα Γλυκλα Νερά: Κεραυνός εν αιθρία για τον Μπάμπη! Η απόφαση των γονιών του που «σάστισε» τον πιλότο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα εξέλιξη είχαμε στην υπόθεση που σόκαρε το Πανελλήνιο, με το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά, καθώς αναβλήθηκε για τις 17 Ιανουαρίου η εκδίκαση της υπόθεσης ορισμού επικοινωνίας μεταξύ της οικογένειας του καταδικασμένου σε ισόβια δολοφόνου της άτυχης Κάρολαϊν από την Αλόννησο και της μικρής του κόρης Λυδίας. Ενώ, ειδικός στη γλώσσα του σώματος "κατακεραυνώνει" τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο!

Υπενθυμίζεται ότι η κόρη της αδικοχαμενης Κάρολαιν και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έφυγε μαζί με τη γιαγιά της Σούζαν για τις Φιλιππίνες. Η οικογένεια της Κάρολαιν ζήτησε να αλλάξει ο τρόπος επικοινωνίας και να καθοριστεί πλέον μέσω skype.

Άνθρωποι από το περιβάλλον της οικογένειας της Αλοννήσου μιλώντας στο TheNewspaper.gr τόνισαν ότι “είναι καλύτερα στο εξωτερικό και η Σουζάνα έκανε θυσία να αφήσει τον άντρα της πίσω. Οι ψυχολόγοι συνέστησαν να φύγουν και το άκουσαν. Τώρα θεωρούν οι γονείς ότι πρέπει να πάρουν την γονική μέριμνα του παιδιού, θα αποφασίσει το δικαστήριο γι αυτό.

Στις 17 Ιανουαρίου 2023 το δικαστήριο θα κρίνει εάν η μικρή Λυδία θα πρέπει να μεγαλώσει και να διαπαιδαγωγηθεί στο ίδιο περιβάλλον που μεγάλωσε και ο δολοφόνος της μητέρας της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ή θα διαπαιδαγωγηθεί και θα μεγαλώσει στο περιβάλλον που μεγάλωσε και η ίδια η αδικοχαμένη Καρολάιν μαζί με την οικογένειά της και ξαδερφάκια της.”

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα "πήρε κρανίο" ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος! «Πρόκειται για μία...» - Η πρώτη αντίδραση του πιλότου μετά την απομάκρυνση της κόρης του από την Ελλάδα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Από την πλευρά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, έρχεται η πρώτη αντίδραση για την απομάκρυνση της κόρης του Λυδίας από την Αλόννησο, αφού βρίσκεται πλέον στις Φιλιππίνες μαζί με την γιαγιά της Σούζαν.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του νεαρού δολοφόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μιλώντας στο TheNewspaper.gr δήλωσε:

«Πρόκειται για μία απρόσμενη παραβίαση του δικαιώματος της επικοινωνίας για την οικογένεια του εντολέα μου. Αυτή η εξέλιξη και η μη επικοινωνία με τους γονείς του Μπάμπη, δε θα κάνει καλό στο παιδί. Είμαι βέβαιος ότι θα δοθεί μία λύση μέσω της δικαστικής οδού.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σίγουρα δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες για την προάσπιση του παιδιού, όπως η παραίτηση από δικαιώματα και η μεταβίβαση της περιουσίας του εντολέα μου».

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες η Σούζαν Κράουτς και η δύο ετών Λυδία, αναχώρησαν αεροπορικώς την Κυριακή για τη Μανίλα, όπου θα διαμείνουν για ένα διάστημα μαζί με την αδερφή της δολοφονημένης Κάρολαϊν.

Η σκέψη της οικογένειας είναι να παραμείνει το παιδί εκεί για την υπόλοιπη ζωή του και η επικοινωνία με τους γονείς του καταδικασθέντα πατέρα να γίνεται μέσω skype. Αυτό θα ζητηθεί και δικαστικά από την πλευρά της οικογένειας Κράουτς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η οικογένεια της Κάρολαϊν μπορεί να αποφασίσει μονομερώς για τον τόπο διαμονής της μικρής Λυδίας καθώς ασκούν την γονική μέριμνα και την επιμέλεια του παιδιού, ύστερα από δικαστική απόφαση.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share