Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ρόδος: Άλλες τρεις δολοφονίες ομολόγησε η οικιακή βοηθός

Η ωμή παραδοχή των αποτρόπαιων πράξεών της

21 Νοεμβρίου 2022 19:19
Ρόδος: Άλλες τρεις δολοφονίες ομολόγησε η οικιακή βοηθός
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για άλλες τρεις δολοφονίες, ηλικιωμένων που φρόντιζε τα τελευταία χρόνια, είπε στους αστυνομικούς που την ανέκριναν ότι διέπραξε η 45χρονη από τη Ρόδο που σήμερα το πρωί έπνιξε με μαξιλάρι 75χρονη γυναίκα στις Καλυθιές, η οποία την είχε προσλάβει για να την προσέχει.

Η ίδια ομολόγησε επίσης, ότι είχε επιχειρήσει να δολοφονήσει και το παιδί της, όταν αυτό ήταν στη νηπιακή ηλικία.

Το γεγονός της μαρτυρίας αυτής αντιμετωπίζεται από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Ρόδου με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η 45χρονη, πάσχει από ψυχικό νόσημα και μάλιστα είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε κρατικό ίδρυμα, προκειμένου να αντιμετωπίστεί η περίπτωσή της.

Σε κάθε περίπτωση, ο αρμόδιος εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου, στα χέρια του οποίου θα σταλεί αύριο το πρωί η δικογραφία, αναμένεται να αποφασίσει πως θα εξελιχθούν οι έρευνες αυτές, για να επιβεβαιωθεί αν η 45χρονη λέει αλήθεια για τα όσα φέρεται να έχει καταθέσει.

Σοκάρει ο κυνισμός της οικιακής βοηθού: «Δεν με άφηνε να κοιμηθώ και την έπνιξα» - Πώς η δολοφόνος οδηγήθηκε στον στραγγαλισμό της ηλικιωμένης στη Ρόδο

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Ρόδου από την δολοφονία ηλικιωμένης που έγινε σήμερα το πρωί από την οικιακή της βοηθό. Η ίδια σε κατάθεση της υποστήριξε πως δεν την άφηνε να κοιμηθεί και γιαυτό την σκότωσε.

Μάθετε παρπάνω πληροφορίες για την υπόθεση με τον serial killer

Όπως επιβεβαιώθηκε από τις αστυνομικές αρχές και αναφέρει η rodiaki, μια 45χρονη γυναίκα στην περιοχή Καλυθιές δολοφόνησε την 75χρονη κατάκοιτη γυναίκα που πρόσεχε.

Από τα πρώτα στοιχεια που έγιναν γνωστά, η γυναικα που δολοφονήθηκε είναι ηλικίας 75 ετών και διέμενε στις Καλυθιές. Ήταν ανήμπορη, άρρωστη και αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Η 45χρονη που ομολόγησε την δολοφονία, τηλεφώνησε η ίδια στις Αρχές στις 08:10 το πρωί και ζήτησε από τον αστυνομικό του τηλεφωνικοόυ κέντρου να μεταβεί στο σπίτι ανακοινώντας ότι την έπνιξε με μαξιλάρι την άτυχη γυναίκα που πρόσεχε.

Δολοφονία ηλικιωμένης από την οικιακή βοηθό της

«Ελάτε γιατί την έπνιξα» τους είπε.

Ακολούθησε άμεση κινητοποίηση, ειδοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου και το ΑΤ Αρχαγγέλου, στελέχη των οποίων έφθασαν στο σημείο σε λίγα λεπτά και αντίκρυσαν την 45χρονη να τους περιμένει στην είσοδο.

Σύμφωνα με την rodiaki, η 45χρονη δράστιδα, όταν την ρώτησαν οι αστυνομικοί γιατί το έκανε, τους απάντησε ότι «δεν με άφηνε να κοιμηθώ και με ταλαιπωρούσε».

Η οικιακή βοηθός πρόσεχε την ηλικιωμένη τον τελευταίο μήνα, ενώπρόσεχε κι άλλα άτομα στο ίδιου χωριό τους προηγούμενους μήνες.

Στο σημείο της δολοφονίας έφθασαν αστυνομικοί του ΑΤ Αρχαγγέλου οι οποίοι συνέλαβαν την οικιακή βοηθό Φ. Ε η οποία κατάγεται από τον Αρχάγγελο και ομολόγησε ότι διέπραξε το έγκλημα ζητώντας να τη συλλάβουν.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share