Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: «Σκότωσα τη γυναίκα μου γιατί ήταν άπιστη» - Ηχογράφησε τα τελευταία λόγια της πριν την σκοτώσει! (Video)

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας

15 Νοεμβρίου 2022 12:02
Γυναικοκτονία στη Λάρισα: «Σκότωσα τη γυναίκα μου γιατί ήταν άπιστη» - Ηχογράφησε τα τελευταία λόγια της πριν την σκοτώσει! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την δολοφονία της γυναίκας που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από τον σύζυγό της μέσα στην ταβέρνα όπου εργαζόταν στην Λάρισα. Παράλληλα, ο μεγαλύτερος αδερφός της οικογένειας του 14χρονου που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 17χρονο αδερφό του με καραμπίνα στη Μάνδρα, μιλά πρώτη φορά για το τραγικό περιστατικό και απαντά στις καταγγελίες περί ενδοοικογενειακής βίας.

Η τελευταία ηχογράφηση του δράστη:

ΔΡΑΣΤΗΣ: Π…… με αυτόν;

43ΧΡΟΝΗ: Ό,τι να ΄ναι.

ΔΡΑΣΤΗΣ: Λέγε, λέγε..

43ΧΡΟΝΗ: Ό,τι να ΄ναι.

(Ακούγονται πυροβολισμοί)

ΔΡΑΣΤΗΣ: Σκότωσα την γυναίκα μου γιατί ήταν άπιστη.

Αυτός ήταν ο τελευταίος διάλογος του δράστη με την 43χρονη σύζυγό του, την οποία εκτέλεσε εν ψυχρώ, με 8 σφαίρες μέσα στην ταβέρνα όπου εργαζόταν για να βοηθήσει τον αδελφό της που ήταν άρρωστος. Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ο 55χρονος συνήθιζε να ηχογραφεί με το κινητό του τηλέφωνο τους καυγάδες που είχε με την σύζυγό του όπως έκανε κι εκείνο το μοιραίο πρωινό που την δολοφόνησε μέσα στην ταβέρνα που δούλευε.

Μητέρα 43χρονης: «Τη βρήκα μέσα στα αίματα»

Η μητέρα της άτυχης γυναίκας ζει ξανά και ξανά τα δραματικά τελευταία δευτερόλεπτα της στυγερής δολοφονίας.

«Το συμβάν έγινε σε δευτερόλεπτα εγώ μαγείρευα άκουσα πυροβολισμούς. Πήγα και την βρήκα κάτω μέσα στα αίματα. Εκείνος είχε εξαφανιστεί. Αν ήξερα ότι είχε πιστόλι θα καλούσα την αστυνομία» συγκλονίζει η περιγραφή της μητέρας του θύματος.

Η 43χρονη γυναίκα άφησε πίσω της 3 παιδιά. Το μικρότερο από αυτά είναι μόλις 13 ετών.

«Η μητέρα μου φοβόταν τον πατέρα μου γιατί όπως μου είχε πει την είχε χτυπήσει. Εκείνη την ημέρα εγώ κοιμόμουν σπίτι. Ήρθε ο αδελφός μου και μου είπε Α… σήκω ο μπαμπάς σκότωσε την μαμά» είναι η σοκαριστική περιγραφή της 20χρονης κόρης.

«Από τότε που η μητέρα μου ήρθε στην Σωτηρίτσα έγινε απόμακρη. Την ρωτούσα πότε θα γυρίσει αλλά μου έλεγε ότι έπρεπε να μείνει να βοηθήσει στο μαγαζί του αδελφού της αφού εκείνος νοσηλευόταν με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο πατέρας μου μού είπε ότι η μητέρα μου ήθελε να χωρίσουν. Το όπλο ήταν κειμήλιο του παππού και προορίζονταν για εμένα» είπε ο 26χρονος γιος της άτυχης γυναίκας.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 25 Νοεμβρίου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share