Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οικογενειακή τραγωδία στην Μάνδρα: «Ποτέ δεν έχει σηκώσει χέρι ο πατέρας μας...» - Ο 21χρονος αδελφός «σπάει» τη σιωπή του (Video)

«Αυτά που λένε ότι είδε το...»

11 Νοεμβρίου 2022 14:16
Οικογενειακή τραγωδία στην Μάνδρα: «Ποτέ δεν έχει σηκώσει χέρι ο πατέρας μας...» - Ο 21χρονος αδελφός «σπάει» τη σιωπή του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οικογενειακή τραγωδία στην Μάνδρα: Ο μεγαλύτερος αδερφός της οικογένειας του 14χρονου που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 17χρονο αδερφό του με καραμπίνα στη Μάνδρα, μιλά πρώτη φορά για το τραγικό περιστατικό και απαντά στις καταγγελίες περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ο 21χρονος δήλωσε στο STAR πως ο θάνατος του 17χρονου αδερφού του οφείλεται σε ατύχημα: «Είχανε δει που είχε βάλει ένα παλιό όπλο που είχε κρύψει ο μπαμπάς σε ένα σεντούκι και το πήρανε. Ήτανε ο ένας στα γίδια και ο άλλος στα πρόβατα.

Του είπε ''Γιώργο είδα ένα γουρούνι'', πήγε ο συγχωρεμένος πήρε το όπλο τον περίμενε εκεί και του λέει πάμε πιο πάνω. Του δίνει το όπλο, βάζει τη σφαίρα μέσα και του λέει κράτα το κι αν βγει το γουρούνι ρίχτου. Την ώρα που πηγαίνανε να βρούνε το γουρούνι, το όπλο έριξε μόνο του».

«Αυτά που λένε ότι είδε το γουρούνι και τα μπέρδεψε όλα είναι ψέμματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Έπειτα όπως είπε μετά το τραγικό συμβάν ο 14χρονος παράτησε το όπλο εκεί και έτρεξε στη μητέρα τους, ενώ εκείνοι έψαχναν τον πατέρα τους που ήρθε αργότερα στο σπίτι.

Σημειώνεται ότι ο 14χρονος αφού συνελήφθη, αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του Του επιβλήθηκε το αναμορφωτικό μέτρο της παρακολούθησης από επιμελητή, ενώ σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή.

Στον ανήλικο επιβλήθηκε το αναμορφωτικό μέτρο της παρακολούθησης από επιμελητή, ενώ σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή.

Σχετικά με τον δίχρονο αδερφό του που αναφέρεται πως έχασε τη ζωή του επειδή κάηκε στο τζάκι, διευκρίνισε πως πέθανε από ιατρικό λάθος: «Κάηκε το χέρι του και πέθανε από ιατρικό λάθος. Είχε ένα έγκαυμα και μπήκε σε χειρουργείο ενώ δεν έπρεπε. Οι γονείς μου δεν ξέρουνε».

Όσο για τις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία στο «Χαμόγελο του Παιδιού», τόνισε ότι όντως έγιναν αλλά σύμφωνα με τον 21χρονο πραγματοποιήθηκαν από μια γειτόνισσα εξαιτίας μια παρεξήγησης: «Για ένα πάρκινγκ ξεκίνησε μια φασαρία με μια γειτόνισσα επειδή έχουμε πολλά αμάξια στην οικογένεια και πιστεύω αυτή μας έχει κάνει όλο αυτό».

Ερωτηθείς για τον πατέρα του, τόνισε ότι δεν είχε ποτέ βίαιη συμπεριφορά απέναντι σε εκείνον και τα αδέρφια του:

«Εγώ δεν έχω φάει ποτέ ξύλο. Ποτέ δεν έχει σηκώσει χέρι, Μα τι λέτε τώρα; δεν έχουμε κανένα παράπονο από τον μπαμπά. Από τη μία δουλειά πήγαινε στην άλλη για να μην μας λείψει εμάς τίποτα».

Τέλος ο 21χρονος δήλωσε ότι η οικογένεια προσπαθεί να στηρίξει ψυχολογικά τον 14χρονο: «Του λέμε Γιωργάκη μου δε φταις εσύ, προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε να μην τον πάρει από κάτω».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share