Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023

Έγκλημα στη Μεσσήνη: «Τον έχω συγχωρέσει! Δεν ήταν ο πατέρας μου αυτός που το έκανε» - Καθηλώνει ο γιος του 82χρονου (Video)

«Είχε ψυχολογικά προβλήματα, δεν είχε το κουράγιο ούτε να περπατήσει»

11 Νοεμβρίου 2022 10:51
Έγκλημα στη Μεσσήνη: «Τον έχω συγχωρέσει! Δεν ήταν ο πατέρας μου αυτός που το έκανε» - Καθηλώνει ο γιος του 82χρονου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στη Μεσσήνη: Kαθηλώνουν τα λόγια του γιου του ηλικιωμένου ζευγαριού, μετά τη γυναικοκτονία στη Μεσσήνη, όπου 82χρονος σκότωσε με βαριοπούλα την 62χρονη σύζυγό του και μετά έκοψε με μαχαίρι το λαιμό του.

Ο 40χρονος, το πιο τραγικό πρόσωπο της υπόθεσης, ο πατέρας του οποίου είναι ο θύτης και η ίδια του η μητέρα το θύμα, συγκλονίζει, μιλώντας στο Mega και την εκπομπή Live News, για τα ψυχολογικά προβλήματα του πατέρα του ήταν που «όπλισαν» το χέρι του και αποκαλύπτοντας ότι «τον έχω συγχωρέσει ήδη».

«Τον έχω συγχωρέσει ήδη, ξέρω ότι δεν ήταν ο πατέρας μου αυτός που το έκανε»

«Ο πατέρας μου που είναι ο θύτης, δεν το αξίζει γιατί δεν έχει κάνει τέτοια ζωή, εγώ τον έχω συγχωρέσει ήδη γιατί, ξέρω ότι δεν ήταν ο πατέρας μου αυτός που το έκανε.

Ήταν κάτι άλλο στο μυαλό του, κάτι χάλασε. Δεν έχω θυμό, ούτε εγώ, ούτε η αδελφή μου. Όλη η οικογένεια ξέρουμε ποιος ήταν ο πατέρας μου και όσοι τον ξέρουν. Δεν χρειαζόταν να το… Όποιοι ξέρουν, τους ξέρουν τους γονείς μου, ξέρουν ποιοι ήταν», αναφέρει ο γιος.

«Εγώ είμαι 40 χρονών και οι γονείς μου μια φορά στη ζωή μου ίσως τους έχω δει να τσακώνονται, δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα, δεν υπάρχει κάποιο προηγούμενο.

Μια αγαπημένη οικογένεια, τίποτα άλλο, ήμασταν. Πιθανόν να γύρισε σε μανιοκατάθλιψη. Ποτέ δεν ήταν επιθετικός. Ποτέ ο πατέρας μου δεν έχει δείξει δείγματα βίας, πάντα ήταν ένα αρνί», ανεφερε ο γιος του 82χρονου.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι ήταν αγαπημένοι και ενωμένοι μέχρι τη στιγμή που ο πατέρας του, άρχισε να αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα.

«Είναι παρήγορο ότι μάλλον η μητέρα μου δεν κατάλαβε τίποτα»

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Τρίτης (8/11), όταν στην Μπούκα Μεσσηνίας, ο δράστης και αυτόχειρας άρπαξε τη βαριοπούλα και ξεκίνησε να χτυπάει την 62χρονη σε όλο της το σώμα ενώ εκείνη κοιμόταν, με αποτέλεσμα να βρει μαρτυρικό θάνατο. Στη συνέχεια, πήρε ένα μαχαίρι και έβαλε τέλος στη ζωή του, κόβοντας τον λαιμό του.

«Αυτό έγινε πρωινές ώρες μάλλον η μητέρα μου δεν είχε καν ξύπνησε και αυτό είναι το παρήγορο μάλλον δεν κατάλαβε τίποτα. Εικάζω ότι δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ από αυτές τις σκέψεις που έκανε. Υπάρχει μία θεωρία τώρα που συζητάμε και κοιτάει ο γιατρός μήπως ήταν σε πρόδρομο πάρκινσον, που το πάρκινσον γενικά, τώρα το μαθαίνω και εγώ έχει παραισθήσεις, στην αρχική του μορφή. Πιθανόν να είδε και κάτι στο μυαλό του, δηλαδή κάτι», προσθέτει ο γιος του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Όπως επισήμανε ο γιος πήγε το μεσημέρι στο σπί, είδε κλειστά τα παντζούρια και τις κουρτίνες, μπήκε μέσα και συνάντησε το αποτρόπαιο θέαμα, με το ζευγάρι νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος, τονίζοντας ότι «τώρα τι να συζητήσουμε. Δεν συνδυάζεται η ζωή αυτών των δύο ανθρώπων, με αυτό το τέλος».

«Είχε ψυχολογικά προβλήματα, δεν είχε το κουράγιο ούτε να περπατήσει»

Η τραγική φιγούρα, ο 40χρονος γιος μίλησε για τα ψυχολογικά προβλήματα του πατέρα, επισημαίνοντας ότι έπαιρνε αγωγές, ενώ τόνισε ότι κανείς δεν περίμενε ότι αυτή η κατάσταση θα είχε τραγική κατάληξη.

«Ο πατέρας μου κάμποσο καιρό ταλαιπωριόταν με ψυχολογικά προβλήματα, κανένας δεν το περίμενε, είχαμε γυρίσει όλους τους γιατρούς, έπαιρνε αγωγές. Τι να πω; Μια χαρά ήταν όλα, δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα.

Θέλω να πιστεύω ότι κάτι είδε, μια παραίσθηση και το έκανε αυτό, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Δεν είχε το κουράγιο, τελευταίο χρόνο, καλά καλά να περπατήσει, δεν οδηγούσε, ίσα έβγαινε στην αυλή, έσερνε τα πόδια του. Δεν μπορώ να ξέρω που βρήκε την δύναμη» αναφέρει ο 40χρονος.

Σοκαρισμένοι είναι και οι συγχωριανοί του 82χρονου, που ήταν ψάλτης στην εκκλησία της περιοχής, οι οποίοι προσπαθούν να συνηδειτοποιήσουν τι οδήγησε τον 82χρονο συγχωριανό τους σε αυτή τη φρικτή πράξη.

«Ενάρετοι και οι δύο σε όλη τους την ζωή. Δεν, δεν μπορεί κάποιος άνθρωπος που τους γνωρίζει, να συνδυάσει στο μυαλό του αυτό που έγινε, με αυτό που ήταν οι γονείς μου. Δεν υπάρχει κάποια λογική εξήγηση να σας δώσω. Απλά χάλασε το μυαλό του πατέρα μου είναι τόσο απλό δυστυχώς» καταλήγει ο γιος του ζευγαριού.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share