Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δολοφονία στη Κυπαρισσία: Εξιχνιάστηκε άμεσα ο θάνατος του 31χρονου - Τρεις συνολικά οι δράστες

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν συνολικά τρία άτομα, δύο αλλοδαποί ηλικίας 30 και 24 ετών και μια 30χρονη γυναίκα ελληνικής καταγωγής. Συνελήφθησαν οι δύο

10 Νοεμβρίου 2022 09:51
Δολοφονία στη Κυπαρισσία: Εξιχνιάστηκε άμεσα ο θάνατος του 31χρονου - Τρεις συνολικά οι δράστες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε θρίλερ εκτυλίχθηκε η υπόθεση ενός θαμμένου πτώματος σε παραλία της Κυπαρισσίας στη Μεσσηνία, με θύμα έναν 31χρονο άνδρα, ο οποίος έφερε βαριά τραύματα.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου με τις αρχές να φτάνουν άμεσα στο σημείο μαζί με ιατροδικαστή, ο οποίος ανέλαβε την υπόθεση.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση και έφτασε στο ασφαλές συμπέρασμα της ανθρωποκτονίας του 31χρονου αλλοδαπού.

Τρία άτομα ταυτοποιήθηκαν ως τα άτομα που προκάλεσαν το θάνατο του θύματος. Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς ηλικίας 30 και 24 ετών και μία 30χρονη γυναίκα ελληνικής καταγωγής. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Οι δράστες εκτός από το να σκοτώσουν τον άτυχο άνδρα τον λήστεψαν.

Δολοφονία στη Μεσσηνία: Εξιχνιάστηκε άμεσα ο θάνατος του 31χρονου - Τρεις συνολικά οι δράστες

Πώς τον σκότωσαν

Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας (07/11), τον μετέφεραν με αυτοκίνητο σε μια ερημική παραλία και τον σκότωσαν παίρνοντας τα χρήματά του. Στη συνέχεια τον έθαψαν στην άμμο.

Ο 33χρονος αλλοδαπός και η 30χρονη εντοπίστηκαν από τις αρχές σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, τους συνέλαβαν και τους κατέσχησαν το κλεμμένο χρηματικό ποσό του θύματος.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια αρχή.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share