Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συνεχίζεται το θρίλερ στη Μάνδρα με τον νεκρό 17χρονο: Μαραθώνιες καταθέσεις του αδερφού και του πατέρα του

«Από ότι μου έχουν μεταφέρει δεν είχε κανέναν εχθρό ο 17χρονος...»

4 Νοεμβρίου 2022 10:43
Συνεχίζεται το θρίλερ στη Μάνδρα με τον νεκρό 17χρονο: Μαραθώνιες καταθέσεις του αδερφού και του πατέρα του
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον 17χρονο ο οποίος βρέθηκε νεκρός στη Μάνδρα Αττικής με τραύμα στο αυχένα από πυροβόλο όπλο, την ώρα που έβοσκε τα πρόβατά του μαζί με τον 14χρονο αδερφό του.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Open «Ανοιχτή Επικοινωνία», ο άτυχος ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας ενώ οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Από χθες, Πέμπτη 3/11, αργά το βράδυ βρίσκονται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση τόσο ο 14χρονος όσο και ο πατέρας του, με τον δικηγόρο τους, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο να λέει στην κάμερα του Open πως: «Καταθέτουν μέχρι σήμερα τα ξημερώματα από τις 9 και μισή το βράδυ της Πέμπτης. Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο να είναι οι ίδιοι αυτοί που έχουν ανάμειξη με τη δολοφονία του 17χρονου. Και όμως, είναι αυτή τη στιγμή, παρότι έχουν δώσει τις καταθέσεις τους ως μάρτυρες στη ΓΑΔΑ, βρίσκονται ακόμα μέσα».

Ο κ. Θεοδωρόπουλος επιβεβαίωσε πως ο ανήλικος ήταν ο μόνος μπροστά στο περιστατικό και τόνισε πως «έδωσε τις εξηγήσεις του, λέγοντας πως δεν συνέβη κάτι μεταξύ τους. Κατέθεσε αληθώς όσα γνώριζε και εκείνος και πατέρας του. Όμως, δεν γνωρίζω για ποιο λόγο και οι άνθρωποι του Ανθρωποκτονιών ή των Ανηλίκων παραβιάζουν και καταστρατηγούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και του ανηλίκου και του πατέρα και τους κρατούν μέχρι τέτοια ώρα, 7 και 8 ώρες, χωρίς να έχουν την ιδιότητα ούτε του κατηγορουμένου, ούτε του υπόπτου».

Και κατέληξε λέγοντας πως «από ότι μου έχουν μεταφέρει δεν είχε κανέναν εχθρό ο 17χρονος, ούτε υπήρχαν κυνηγοί εκείνη τη στιγμή της δολοφονίας, στις 5 το απόγευμα. Σε μένα που είμαι δικηγόρος τους, δεν έχουν δοθεί απαντήσεις από το Ανθρωποκτονιών».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share