Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Στα δικαστήρια ο βιαστής με το τατουάζ - Οι καταθέσεις που τον «καίνε»

Λίγη ώρα πριν απο την δίκη

3 Νοεμβρίου 2022 12:16
Στα δικαστήρια ο βιαστής με το τατουάζ - Οι καταθέσεις που τον «καίνε»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έφτασε στα δικαστήρια ο «βιαστής με το τατουάζ» που είχε σκορπίσει τον τρόμο στο Παλαιό Φάληρο και ο οποίος βίασε μία 34χρονη, ενώ αποπειράθηκε να βιάσει και άλλη μία γυναίκα.

Μείνε ενημερωμένος και για το δεύτερο έγκλημα που σοκάρει το πανελλήνιο στα Πετράλωνα

Σύμφωνα με τις τελευταιές πληροφορίες μάλιστα των χθεσινών και των σημερινών νέων, φαίνεται να τον έχουν αναγνωρίσει μέχρι στιγμής 4 γυναίκες.

Ο 45χρονος θα απολογηθεί για τις πράξεις του καθώς κατηγορείται για βιασμό, απόπειρα βιασμού και αρπαγή.

Ο 45χρονος Αλβανός παραδόθηκε και συνελήφθει χθες στην χώρα του μετά απο συνεργασία των ελληνικών αρχών με των αλβανικών και ομολόγησε τον βιασμό γυναίκας και την απόπειρα βιασμού δεύτερης κοπέλας στο Παλαιό Φάληρο, ενώ μια ακόμη γυναίκα, η τρίτη κατά σειρά, μετέβη χθες στο Τμήμα Κηφισιάς καταγγέλλοντας ότι έχει πέσει θύμα του «βιαστή με τα τατουάζ».

Χρονικό τρίτης γυναίκας

Η τρίτη γυναίκα, ήρθε πριν μερικούς μήνες πρόσωπο με πρόσωπο με τον 45χρονο ο οποίος πήγε να της επιτεθεί, ωστόσο σύμφωνα με τα λεγόμενά της, κατάφερε την τελευταία στιγμή να γλιτώσει.

Από την άλλη πλευρά, ο 45χρονος από την Αλβανία υποστήριξε στην κατάθεσή του, στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ότι δεν έχει επιτεθεί σε άλλη γυναίκα ρίχνοντας της ευθήνες για το διπλό συμβλαν στο Παλαιο Φάληρο στην κοκαΐνη και τις μπύρες που ήπιε την ημέρα του διπλού χτυπήματος στο Παλαιό Φάληρο.

Ο κατηγορούμενος για βιασμό και απόπειρα βιασμού στο Παλαιό Φάληρο, ο οποίος συνελήφθη από τις αλβανικές αρχές στον Αυλώνα και παραδόθηκε στην Ελληνική Αστυνομία το πρωί της Τρίτης, ομολόγησε τις πράξεις που διέπραξε τα ξημερώματα της 23ης Οκτωβρίου σε βάρος δύο γυναικών.

Ψυχρός και απόλυτα συνειδητοποιημένος για τις πράξεις του

Κατά την κατάθεσή του, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ψυχρός και απόλυτα συνειδητοποιημένος για τις πράξεις του, υποστηρίζοντας ότι ανάμεσα στις δύο επιθέσεις, το βράδυ του Σαββάτου και τα ξημερώματα της Κυριακής, τριγυρνούσε σαν χαμένος στους δρόμους του Παλαιού Φαλήρου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share