Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Η εκδίκηση της μάνας: Τον έσερνε πίσω από το αμάξι της επέιδη απείλησε να βλάψει την κόρη της

Δώστε βάση!

18 Οκτωβρίου 2022 16:31
Η εκδίκηση της μάνας: Τον έσερνε  πίσω από το αμάξι της επέιδη απείλησε να βλάψει την κόρη της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια από τις πιο έμπρακτες υποθέσης που υποστηρίζουν την δύναμη της μητέρας προς το παιδί της είναι αυτή της Roxanne Eka Peters που σκότωσε τον άνθρωπο που απείλησε να κάνει κακό στην κόρη της.

Δείτε επίσης την προφήτεια του γέρωντα Αντώνιου για το μέλλον των ανθρώπων

Η Roxanne καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια φυλάκισης χωρίς να υπολογίζει την συνέπεια αυτού βρίσκοντας την δύναμη να σκοτώσει τον βιαστή της που κατ'επέκταση απειλούσε να γίνει και βιαστής της ίδιας της κόρης της. Ο άντρας απειλούσε πως θα κάνει κακό στην κόρη της μετά από το κακό που ήδη είχε προκαλέσει σε εκείνη και η γυναίκα χωρίς δεύτερη σκέψη τον ξεκοίλιασε και προστάτευσε το παιδί της ακόμη κι αν ήξερε πως θα καταλήξει στη φυλακή.

Στον δρόμο για το δικαστήριο

Η ιστορία της Roxanne που σκότωσε τον βιαστή της

Η 35χρονη Roxanne Eka Peters, χτύπησε θανάσιμα τον 51χρονο Grant Jason Cassar στο σπίτι της στο Μπρίσμπεϊν τον Δεκέμβριο του 2015. Η 35χρονη ισχυρίζεται ότι ο Cassar τη βiασε αφού την έδεσε, και είπε ότι θα έκανε κακό στο παιδί της αν δεν έκανε ξανά σeξ μαζί της. Αφότου τον μαχαίρωσε, η μητέρα έδεσε ένα σχοινί γύρω από το σώμα και το λαιμό του, και τον έσερνε πίσω από το αυτοκίνητό της για 1,6 χλμ για να τον μεταφέρει σε έναν αυτοσχέδιο τάφο.

Περιγραφή απο τον τόπο του εγκλήματος

Το σώμα του βρέθηκε την επόμενη μέρα με περισσότερους από 61 τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένης της 10 εκατοστών μαχαιριάς στο στή8ος του. Τη Δευτέρα, στο δικαστήριο του Μπρίσμπεϊν, η 35χρονη καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκισης. Ο εισαγγελέας David Nardone δήλωσε στο δικαστήριο ότι ο Cassar είχε εισβάλει στο σπίτι της Peters και ζήτησε να κάνουν μαζί χρήση ναρκωτικών, σύμφωνα με 9 News. Αλλά όταν η Peters, η οποία ήταν επίσης τοξικομανής, αρνήθηκε να κάνει σeξ μαζί του, ο Cassar άρχισε να απειλεί ότι θα κάνει κακό την κόρη της.

Roxanne Eka Peters

Στη συνέχεια, η Peters πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και τον μαχαίρωνε «ξανά και ξανά», ουρλιάζοντας «δεν θα με βiάσεις», σύμφωνα με το δικαστήριο. Η Peters ισχυρίστηκε ότι διέλυσε το άψυχο σώμα του Cassar αφού το έδεσε πίσω από το αυτοκίνητό της με σχοινί αναρρίχησης και το έσυρε για 1,6 χιλιόμετρα για να το θάψει. Ένα ζευγάρι βρήκε το άψυχο σώμα του στις 5 Δεκεμβρίου και η Peters συνελήφθη την επόμενη μέρα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share