Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα "πήρε κρανίο" ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος! «Πρόκειται για μία...» - Η πρώτη αντίδραση του πιλότου μετά την απομάκρυνση της κόρης του από την Ελλάδα

«Αυτή η εξέλιξη και η μη επικοινωνία...»

12 Οκτωβρίου 2022 07:27
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Από την πλευρά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, έρχεται η πρώτη αντίδραση για την απομάκρυνση της κόρης του Λυδίας από την Αλόννησο, αφού βρίσκεται πλέον στις Φιλιππίνες μαζί με την γιαγιά της Σούζαν.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του νεαρού δολοφόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μιλώντας στο TheNewspaper.gr δήλωσε:

«Πρόκειται για μία απρόσμενη παραβίαση του δικαιώματος της επικοινωνίας για την οικογένεια του εντολέα μου. Αυτή η εξέλιξη και η μη επικοινωνία με τους γονείς του Μπάμπη, δε θα κάνει καλό στο παιδί. Είμαι βέβαιος ότι θα δοθεί μία λύση μέσω της δικαστικής οδού.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σίγουρα δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες για την προάσπιση του παιδιού, όπως η παραίτηση από δικαιώματα και η μεταβίβαση της περιουσίας του εντολέα μου».

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες η Σούζαν Κράουτς και η δύο ετών Λυδία, αναχώρησαν αεροπορικώς την Κυριακή για τη Μανίλα, όπου θα διαμείνουν για ένα διάστημα μαζί με την αδερφή της δολοφονημένης Κάρολαϊν.

Η σκέψη της οικογένειας είναι να παραμείνει το παιδί εκεί για την υπόλοιπη ζωή του και η επικοινωνία με τους γονείς του καταδικασθέντα πατέρα να γίνεται μέσω skype. Αυτό θα ζητηθεί και δικαστικά από την πλευρά της οικογένειας Κράουτς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η οικογένεια της Κάρολαϊν μπορεί να αποφασίσει μονομερώς για τον τόπο διαμονής της μικρής Λυδίας καθώς ασκούν την γονική μέριμνα και την επιμέλεια του παιδιού, ύστερα από δικαστική απόφαση.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share